FX-6300, R 280X Sistem Topladım

Ben AMD'ye ekran kartında kesinlikle güvenemem. 1000 TL veriyorum bir ekran kartına. 3 sene sonra sürücü çıkmıyor. Ne gereği kaldı ki?

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Nvidia'nın eski ekran kartına güncelleme gelse bile her oyunu açmıyor.
Bir süre sonra ekran kartları ve diğer bilgisayar bileşenleri yetersiz kalacaktır. Her şeyi son sürüm kullansanız bile istenilen program açılmayabilir.

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Nvidia'nın eski ekran kartına güncelleme gelse bile her oyunu açmıyor.
Bir süre sonra ekran kartları ve diğer bilgisayar bileşenleri yetersiz kalacaktır. Her şeyi son sürüm kullansanız bile istenilen program açılmayabilir.

Öyle ama Nvidia'nın 5 yıllık ekran kartıyla AMD'nin 5 yıllık ekran kartını yanyana koyduğumuzda AMD yere düşer.

O durum öyle ama R serisi için durum öyle olmayabilir.
Hiç sanmıyorum. AMD'ye yöneleceğim ama bu durum aklıma geldikçe dönüyorum. Belki çok vermek zorundayım ama karşılığını fazlasıyla alıyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı