FX 6300 R7 240 Valorant düşük performans

İşletim sistemi
Windows 10
RAM
8 GB CL 19 1600 MHz
Ekran kartı
R7 240 2GB
Anakart
MSI Military Class II
İşlemci
AMD FX 6300
benim PC'im 2020'nin sonlari ve 2021'in ortalarına kadar bu oyunu çaliştirdi fakat donmalar, kasmalar ve çökmeler falan böyle gidiyordu. Şimdi açtığım anda oyun donuyor ve sistem gereksinimlerimin normalde internetten baktığına göre oyunu sorunsuz kaldırması lazım. Çözümünü bir türlü bulamadım. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biligisayara en son ne zaman bakım yaptın, temizlik ve termal? Isı değerleri ne durumda?

En son 1 ay falan önce temizledim termal toplandığından beri aynı macun sıcaklık değerini göremiyorum zaten oyun fırsat vermiyor MSI Afterburner ile nasıl bakacağım çözemedim.
Büyük ihtimalle işlemci kaynaklıdır, işlemciyi değiştirirseniz (belki) sorun çözülür.
Edit: Belki yazılımsal problem de olabilir.

Yazılımsal ne olabilir hocam ne çalışır Valorant ile. İşlemci ne önerirsiniz bir de cavaplarsanız sevinirim.

Son düzenleme:
Youtube den izle MSI Afterburner ı aç bi şekilde sıcaklıkları kontrol et resim at büyük ihtimalle termal yenileme olmadığı için sıcaklıktan dolayı kitleniyor PC , ben Q9550 ile oynuyorum gayet akıcı 70- 110 FPS arası.

En son 1 ay falan önce temizledim termal toplandığından beri aynı macun sıcaklık değerini göremiyorum zaten oyun fırsat vermiyor MSI Afterburner ile nasıl bakacağım çözemedim.

Yazılımsal ne olabilir hocam ne çalışır Valorant ile. İşlemci ne önerirsiniz bir de cavaplarsanız sevinirim.
HWMonitor ile de sıcaklıklara bakabilirsiniz, daha sağlıklı olur daha çok değer var HWMonitorde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı