FX 6300 Sıcaklık Değerleri

parlak58

Kilopat
Daha fazla  
Az önce AIDA64 programı ile stres testine soktum, CPU'yu 10 dakika sürdü ve maksimum 66 derece oldu ve işlemci boşta 45 derece falan sizce değerler iyi mi?

Testi stok fan ile yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boşta 45 dereceye fazla diyen arkadaşlarım var da o yüzden kafam karıştı biraz
1 saatlik oyun sonucu sıcaklık değerleri kasa cayır cayır yanıyor değerler hakkında bi bilgi verebilir misiniz

Dosya Ekleri

• aida.png
    aida.png
    259 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
Dilerseniz bilgisayarı 30 dk kapatıp geri açın sonra boştaki değerlerine bakın. Daha sağlıklı olur. Ayrıca bilgisayara "Boşta Çalışıyor" diyebilmeniz için windows hizmetleri dışındaki her şeyi kapatmanız lazım. 45 derece olmasıda gayet normal. Havalar sıcak :D Benimki şuan 42 derece.

i5 4690 kullanıyorum imzamdaki soğutucu ile boşta 37-40 derece arası değerler alıyorum. Bence sıcaklık değerleriniz normal.

Dilerseniz bilgisayarı 30 dk kapatıp geri açın sonra boştaki değerlerine bakın. Daha sağlıklı olur. Ayrıca bilgisayara "Boşta Çalışıyor" diyebilmeniz için windows hizmetleri dışındaki her şeyi kapatmanız lazım. 45 derece olmasıda gayet normal. Havalar sıcak :D Benimki şuan 42 derece.
Aynen bilgim var bilgisayarı açıyorum 5 dakika bekletip aida64 e giriyorum 40 derece falan

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı