FX 6300 sistem ekran kartı önerisi

Mavi ekran gibi hataları genelde bozuk işletim sistemi veya RAM kaynaklı problemler yüzünden alıyor olabilirsiniz. Ek olarak 7790 için Windows 10 sürücüsü bulunmakta. Bu link üzerinden ulaşabilirsiniz. https://www2.ati.com/drivers/beta/non-whql-win10-64bit-radeon-software-crimson-16.10.2-oct19.exe
Windows 10 kurduktan sonra.

Burdan onlarca kez indirdim. Sürücü kurdum. Sildim. Tekrar indirdim. Tekrar kurdum. Mavi ekran sorununa çözüm bulamadaım. Tekrar 8.1' dönmek zorunda kaldım.
 
Microsoft'un sitesinden MCT ile en güncel Windows 10'u indirip UEFI olarak kurulum yapın. 8.1'de böyle bir problem yaşamıyorsanız OS kaynaklı olabilir. Son olarak önerim gerçekten oyun veya çizim yapmayacaksanız hiç gereği yok değiştirmenize. Hala düşük-kısmen orta ayarlarda güncel oyunları oynayabilirsiniz. Eski sistemim MSI 970 Gaming, FX-6100 ve HD6850 2GB Dual-X ile Windows 10'da sorunsuz şekilde kullanıyorum. Arada vakit buldukça GTA 5'i 720p'de kısmen orta ayarlarda oynayabiliyorum.
 
Yaklaşıp yaklaşmadığını göreceğiz tamamen sallama konuşuyorsun, GTX 970 yerine GTX 1060 modeli çıktı. GTX 1050 modeli ise ya RX 460'dan biraz daha performanslı olur, ya da RX 460 modelinin dengi ve ya gerisinde olur. GTX 1050 Tİ modeli GTX 1050'den üstün ve bu model RX 470'den geride bir model. Hatta yeni çıkacak RX 470 SE-D modeli GTX 1050 Tİ'den daha performanslı, kafadan yorum yapmayın. Bunlara göre de anlamışsındır GTX 1050'nin GTX 970 kartının yanından bile geçemeyeceğini.
 
Yeterlidir değil mi ? Daha üst seviye bir ekran kartı almam gerek yok yani. Oyun oynayan biri değilim sadece Legend online oynuyorum.
Şimdi bu dediğine dayanarak konuşuyorum bu arkadaşlar "960 al, bekle 1050 alırsın" falan demişler ama. Beyler arkadaş tarayıcı oyunu dışında oyun oynamadığını söylemiş. Senin elindeki sistem bu gibi gündelik işler ve tarayıcı oyunları için bile çok fazla. Netbook bile yeterli olur ama şunu söyle bana "Hocam oyun oynayacağım veya çizim yapacağım. Eldeki parçalarla ne yaparız ? Ne ekleriz, ne çıkarırız. " Bütçeni ve PSU değerlerini yazarsın yardımcı oluruz. Burda sorunun dediğine göre yazılımsal. Windows 10 kullanmak için neden bu kadar ısrarcısınız onu da anlamadım. Ayrıca sistemin Windows 10 ile tam uyumlu durumda. Sürücü ve donanım bakımından. Bize derdini açıkça yazarsan derman olabildiğimiz kadar olmaya çalışalım.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı