FX 6300 sistem GTA 5 oynatır mı?

gubiş028

Femtopat
Daha fazla  
Sadece bu ikisi böyle, diğer özellikler destekliyor yani kaldırır mı oynatır mı ne düşünüyorsunuz?

Dosya Ekleri

• resim_2025-05-02_172408525.png
    resim_2025-05-02_172408525.png
    14,7 KB · Görüntüleme: 33
Paylaşımlı hesap vs almak daha mantıklı bence 750TL etmez GTA5. bununla ilgili konu açarsanız bilgili kişiler yardım edebilir ben kullanmadığımdan bilmiyorum.

Legacy diye geçen eski versiyonu yüksek grafiklerde rahatlıkla 60FPS üstü oynarsınız. Yeni çıkan Enhanced versiyon ise orta ayarlarda uygun olur.
1050 ti eski model diye oynatmaz die düşünmüştüm
Eski bir model ama GTA 5 zaten PS3 için çıkarılmış bir oyun temelinde. 2013 oyunu, ekran kartınız ise 2016 çıkışlı. 1050Ti ile RDR2, Cyberpunk gibi oyunlarıda oynayabiliyorsunuz. GTA 5 kadar akıcı olmasa bile.
Tabi işlemciniz ekran kartına ayak bağı oluyor biraz, darboğaz kaynaklı. Genede rahatınıza bakın.

gta 5 ücretsiz mi en son750 lira diye okumuştum nereden yükleyebilirim steam da bulamadım da
Enhanced adı altında tekrar satışa geldi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

600TL'den ucuza düşmüş. Şahsen almazdım, 12 yıllık oyuna değmez ama size kalmış.

Legacy diye geçen eski versiyonu yüksek grafiklerde rahatlıkla 60FPS üstü oynarsınız. Yeni çıkan Enhanced versiyon ise orta ayarlarda uygun olur.

Eski bir model ama GTA 5 zaten PS3 için çıkarılmış bir oyun temelinde. 2013 oyunu, ekran kartınız ise 2016 çıkışlı. 1050Ti ile RDR2, Cyberpunk gibi oyunlarıda oynayabiliyorsunuz. GTA 5 kadar akıcı olmasa bile.
Tabi işlemciniz ekran kartına ayak bağı oluyor biraz, darboğaz kaynaklı. Genede rahatınıza bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

600TL'den ucuza düşmüş. Şahsen almazdım, 12 yıllık oyuna değmez ama size kalmış.

çok teşekkür ederimmmm indreceğim alıp umarım oynarım hep istediğim bir oyunnnduuu

ya oyun satışı yapılan yerden alacağım o kadar verilmez ileride durumum olursa belki kendi setamıma alırımmmm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı