FX 6300 Sistem macOS Yosemite kurulum sorunu

120 gb kingston ssd diskimi ikiye böldüm diğer kısmına windows kurmak için. El Capitan adıyla bölüm oluşturdum ve kurulumu başlattım. Yüklemenin tamamlanmasından sonra restart yaptıktan sonra kurulumu yaptığım diski seçtiğimde aşağıdaki yazılar çıkıyor ve restart ediyor pc.
IMG_1566.JPG

IMG_1567.JPG

IMG_1568.JPG

IMG_1570.JPG

Boot samsung olarak seçiliydi değiştirip kingston yaptım. Disk izlencisiyle adsız olarak gözüken windowsa ayırdığım bölümü fat olarak biçimlendirdim. En son böyle oldu error ekranı. Ama hala aynı sorun devam ediyor.
IMG_1578.JPG

IMG_1571.JPG

IMG_1572.JPG

Kurulum yapacağın HDD dışındaki herşeyi sök tekrar dene. Legacy yada UEFI olarak dene.

Hocam sıfırdan kurulum yaptım fakat sonuç aynı.
IMG_1587.JPG

Usbden boot edip kurulum yaptığım diski seçtiğimde yazılar çıkıyor yukarıdaki gibi biraz bekleyip pc kapanıyor tekrar açılıyor.

Hocam verdiğin linki inceledim ssd disklerde olmuyor deniyor bende ssd sürücü üzerine kurulu ama boot olmuyor sistem.

Bak paylaştığın resimde iki adat HDD görüyorum. Daha önceki mesajımda kurulum yapacağın HDD haricinde diğerini sök demişim. Paylaştığım rehberde de bu hataya neden olan sorunu ilk paragrafta anlatılmış.

Ben söküp tekrar kurulum yaptım aynı sorunu yaşadım. Rehberdekini deniyeceğim birde. Teşekkürler.

Daha önce kurulumu başlatamadığım yosemite sürümünü sonunda kuruluma geçebildim hocam. Emekleriniz ve yardımlarınızdan ötürü teşekkürler. Bundan sonrasını forumda araştırarak öğrenmeye çalışıcam.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı