120 gb kingston ssd diskimi ikiye böldüm diğer kısmına windows kurmak için. El Capitan adıyla bölüm oluşturdum ve kurulumu başlattım. Yüklemenin tamamlanmasından sonra restart yaptıktan sonra kurulumu yaptığım diski seçtiğimde aşağıdaki yazılar çıkıyor ve restart ediyor pc.
Boot samsung olarak seçiliydi değiştirip kingston yaptım. Disk izlencisiyle adsız olarak gözüken windowsa ayırdığım bölümü fat olarak biçimlendirdim. En son böyle oldu error ekranı. Ama hala aynı sorun devam ediyor.
Şu rehberi incele: boot0 Hatasının Çözümü
Not: Sistem bootloader olarak Enoch / Chimera kullanıyor. Bizimde buna artık desteğimiz yok. Hatırlatırım. Bundan sonra sorunların ile ilgili olarak AMD forum sitesini kullanmanı öneririm.
Bak paylaştığın resimde iki adat HDD görüyorum. Daha önceki mesajımda kurulum yapacağın HDD haricinde diğerini sök demişim. Paylaştığım rehberde de bu hataya neden olan sorunu ilk paragrafta anlatılmış.
Bak paylaştığın resimde iki adat HDD görüyorum. Daha önceki mesajımda kurulum yapacağın HDD haricinde diğerini sök demişim. Paylaştığım rehberde de bu hataya neden olan sorunu ilk paragrafta anlatılmış.
Daha önce kurulumu başlatamadığım yosemite sürümünü sonunda kuruluma geçebildim hocam. Emekleriniz ve yardımlarınızdan ötürü teşekkürler. Bundan sonrasını forumda araştırarak öğrenmeye çalışıcam.