FX 6300 sistem toplama

Anakartın özelliklerine ufak da olsa bir göz gezdirdim ki zaten msı olması bir ayrıcalık gibi benim için üzerinde 3.1 usb portlarının olması da bir nevi geleceğe yatırım gibi ddr4 ram destek tibi ve maximum ram hızı olarak da gayet hoşuma gitti hocam teşekkür ederim şey şimdi sizi biraz yormuş ya da uğraştırmış gibi olabilirim ama ben bu tür bir sistem toplayacak olursam tam olarak parçalar ne tür parçalar olur hocam bana bunları da yazarsanız çok sevinirim ama eğer uğraşmak istemezseniz de canınız sağ olsun bu kadar yardım etmeniz bile benim için yeterlidir hocam

ben şöyle düşünmüştüm aslında hocam 16 gb ram (biraz fazla ram desteği benim zararıma olmaz ki zaten buna ihtiyacım var denilebilir) ama 16 gb tek değil de 4x4 olarak kullanmak daha iyi olur diye düşünmüştüm ve dediğim gibi para dan yana sıkıntım yok bu bilgisayar hem iş hem de oyun için olacağı için hiç mi hiç sorun o yüzden işlemciyi biraz daha yükselde bilirim gibi geldi bunun için intel i7 sürümlerinden mi alsam yoksa tavsiye ettiğiniz başka türden bir işlemci var mı çünkü cidden uzun süre kullanmayı düşünüyorum ve ekran kartı olarak zaten iyi bir ekran kartı öneri yapmışsınız hocam teşekkür ederim bunun içinde bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim soğutucu ben soğutma ve sessizliğe önem veririm bu yüzden de bir soğutucu bulurum ama ben sadece 2 şey seçmekte zorlanırım kasa ve güç kaynağı bana bunları da önere bilir misiniz size zahmet hocam

Zalman R1 600W kasalar hem fiyat hem performans olarak iyi. Önerdiğim Ram 8 Gb 2 tane kullanırsanız olur size 16 Gb. (4 4 4 4) Medine dilencisi gibi Ramleri dizmenize gerek yok. İ7 işlemciyi alıp gücünü kullanamayacağınızı düşündüğüm için size o işlemcileri tavsiye ediyorum ki emin olun onlar bile fazla. Arkadaşın dediği gibi konu açın herkes fikrini yazsın dilediğinizi alın.

tamam hocam tekrardan teşekkür ediyorum bu gün bu saatte benim gibi çok soru soran birisine yardım ettiğiniz için iyi geceler hocam teşekkür ederim tekrardan her şey için yarın okul bittikten hemen sonra yeni bir konu altında isteklerimi belirten bir konu açarım isterseniz sizi de etiketli ye bilirim isterseniz tabii ^^ iyi geceler tekrardan hocam teşekkürler her şey için

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı