FX 6300 Sistem Yükseltme

Redflag

Hectopat
Daha fazla  
FX 6300 işlemcim, GTX750 Ti ekran kartım var ve karne hediyesi olarak babam HDD, RAM, monitör ve telefon alacak. Veya telefon yerine ekran kartı almayı düşünüyorum. RAM 8 GB bu arada. Kafam çok karışık...

Son düzenleyen: Moderatör:
Dövizin durumu malum neyse daha erken zaten parçaları seçmeme gerek yok ama benim düşündüğüm hangi parçaları yenilemeliyim , fx artık çok mu eskidi ?

Dövizin durumu malum neyse daha erken zaten parçaları seçmeme gerek yok ama benim düşündüğüm hangi parçaları yenilemeliyim , fx artık çok mu eskidi ?
Hayır demek isterdim ama evet çoğu ekran kartında dar boğaz yapıyor ve dediğin gibi dolar uçmuş durumda bunun üstüne miningde eklenince PC bileşeni almak ölüm oldu.

İnternetten testlerine baktım , gayet iyi gpu kullanımında ama dx11 de yani tekil çekirdekte darboğaz yapıyor ama değiştirmek zorundayım da ne alacağım gidip de 600 Tl işlemciye veremem alacağım en fazla pentium ya da i3.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı