FX 6300 Sistem Yükseltme

Arkadaşlar tavsiyeler için teşekkür ederim. Ben de 2600x işlemciyi düşünüyordum sizler 2600 dediniz farkı nedir paylaşırsanız sevinirim.
CS:GO için yükseltmeye gerek yok diyen arkadaşlarımızda olmuş. Aslında amaç sadece bu olsaydı çok haklıydı fakat ben sistemi yükselttikten sonra mevcut olan ram, işlemci ve anakartımı kardeşime vericem. Onunla birlikte oynamaya devam edicez. Ayrıca ben artık sadece cs oynamaktan sıkıldım sürekli hile gelmesi takım olmaması gibi sebeplerden dolayı. Farklı oyunlarda oynamayı düşünüyorum. Senaryosu hikayesi güzel oyunları.

Arkadaşlar tavsiyeler için teşekkür ederim. Ben de 2600x işlemciyi düşünüyordum sizler 2600 dediniz farkı nedir paylaşırsanız sevinirim.
Aralarında üç tane fark var. İlki, 2600X'in stok haldeki frekansı daha yüksek. İkincisi, 2600X'in XFR frekansı biraz daha yüksek. Son olarak, 2600X'in içinden Wraith Spire soğutucu çıkarken 2600'ün içerisinden Wraith Stealth soğutucu çıkıyor.

@Amiidamaru Arada 268 TL fark var, bence değer:
Ekran Alıntısı.PNG

2600X.PNG

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı