FX 6300 Sistem Yükseltme

HASAN OLGAR

Decapat
Selam Technopat ailesi,

Benim Asus marka bir bilgisayarım var. Ancak sistemsel bir bilgiye sahip olmadığımdan dolayı bilgisayarımı nasıl güçlendirmem gerektirdiğini bilmiyorum. Aşağıda görmüş olduğunuz sistem özelliklerimden hangilerini değiştirirsem bilgisayarımla Ultra çözünürlükte oyunlarımı oynarım? Örneğin ben PUBG mobile de en fazla 30 FPS alıyorum ve haliyle kasmalar oluyor. Bilgisayar değiştirmek mi yoksa ufak sistemsel değişiklikler yaparak bilgisayarı güçlendirmeyimi tavsiye edersiniz. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

* AMD FX 6300 Six-Core Processor 3,50 GHz işlemci
* 16 GB RAM
* AMD Radeon R7 340 2GB ekran kartı

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Technopat ailesi,

Benim Asus marka bir bilgisayarım var. Ancak sistemsel bir bilgiye sahip olmadığımdan dolayı bilgisayarımı nasıl güçlendirmem gerektirdiğini bilmiyorum. Aşağıda görmüş olduğunuz sistem özelliklerimden hangilerini değiştirirsem bilgisayarımla Ultra çözünürlükte oyunlarımı oynarım? Örneğin ben PUBG mobile de en fazla 30 FPS alıyorum ve haliyle kasmalar oluyor. Bilgisayar değiştirmek mi yoksa ufak sistemsel değişiklikler yaparak bilgisayarı güçlendirmeyimi tavsiye edersiniz. Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.

* AMD FX 6300 Six-Core Processor 3,50 GHz işlemci
* 16 GB RAM
* AMD Radeon R7 340 2GB ekran kartı
RAM`ı 16GB yapmak yerine keşke işlemci ve ekran kartına takviye yapsaydınız. Toplam bütçe ne kadar ?

Toplam en maks bütçeniz nedir?
Toplam bütçem 1500 - 2000 TL arasında olacak
RAM`ı 16GB yapmak yerine keşke işlemci ve ekran kartına takviye yapsaydınız. Toplam bütçe ne kadar ?
Haklısınız ancak şuanki bilgisayarım toplama değil. Sıfır bu şekilde almıştım ben değişiklik yapmadım üzerinde. Maks bütçem 1500 - 2000 TL civarında olacak

İyi günler arkadaşlar elimde rx570 strix var 4gb i5 4440 3.10 ghz işlemcim var anakartım gigabyte h81m-ds2 12gb ddr3 ramim var güç kaynagım Gtp 700w sistemimi geliştirmek istiyorum yardım eder misiniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı