Fx 6300 Sistem

Arkadaşım dediğim gibi gidecek arkadaşın Düzce'deki veya (oraya en yakın olan Sakarya Şubesine) ben şu şu parçaları alacağım eğer şuan bu şubede stok yoksa diğer şubelerden getirtin ve bana haber verin desin. Ama bu arada birde tam tamına aynı model kodunda olması lazım parçaların. Zira sen CL9 aldığını sanarken sana elinde olan CL11 Ram'i kakalayabilirler. Oradayken tek tek verdiğim listeyle faturadaki kodları karşılaştırsın. Eğer aynı olmayan çıkarsa direk Vatan'ın şube müdürüne çıksın.

Arkadaşım dediğim gibi gidecek arkadaşın Düzce'deki veya (oraya en yakın olan Sakarya Şubesine) ben şu şu parçaları alacağım eğer şuan bu şubede stok yoksa diğer şubelerden getirtin ve bana haber verin desin. Ama bu arada birde tam tamına aynı model kodunda olması lazım parçaların. Zira sen CL9 aldığını sanarken sana elinde olan CL11 Ram'i kakalayabilirler. Oradayken tek tek verdiğim listeyle faturadaki kodları karşılaştırsın. Eğer aynı olmayan çıkarsa direk Vatan'ın şube müdürüne çıksın.
Onu arkadaşıma söyledim. Parçaların tam ismini uzun uzun fotoğrafa yazdım o da tablete indirdi. :)

Syper'in topladığı sistem güzel olmuş. Yanlız ben O.c yapmayacaksan bile soğutucu almanı tavsiye ederim. Stok soğutucunun gürültüsünden kurtulmuş olursun daha sessiz ve serin çalışır işlemcin. Anakartıda belirttğin MSI'ı alma derim, ön panel için USB 3.0 desteği yok. M5A97 R2.0 her türlü işini görecektir. İstediğinde O.c 'da yapabilirsin.

Syper'in topladığı sistem güzel olmuş. Yanlız ben O.c yapmayacaksan bile soğutucu almanı tavsiye ederim. Stok soğutucunun gürültüsünden kurtulmuş olursun daha sessiz ve serin çalışır işlemcin. Anakartıda belirttğin MSI'ı alma derim, ön panel için USB 3.0 desteği yok. M5A97 R2.0 her türlü işini görecektir. İstediğinde O.c 'da yapabilirsin.
Anakartı ASUS yaptık. Soğutucu alırız büyük ihtimal.

Benim tavsiyede 2200 üstünden aldım bütçeyi 2120 TL tuttu. Oradan 80TL arttı. Tam 80TL'ye şu soğutucuyu alabilirsiniz ; VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - CONTAC21 LGA775/1155/1156/1366 & AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1 %30 ile 80 TL . Contact 21 hafif orta seviye OC için elverişli bir soğutucudur. Güle güle kullanın :D

Aslında o soğutucuyu almasın. :) Çünkü fanı 92mm stok fandan pek bi farkı olmaz. Biraz daha iyi soğutabilir sadece ama yük altında sesli çalışacaktır. Fan boyu 12cm olan TT Contac 30 Hyper 212 gibi soğutuculara bakabilirsin.

Aslında o soğutucuyu almasın. :) Çünkü fanı 92mm stok fandan pek bi farkı olmaz. Biraz daha iyi soğutabilir sadece ama yük altında sesli çalışacaktır. Fan boyu 12cm olan TT Contac 30 Hyper 212 gibi soğutuculara bakabilirsin.

Hayır. Aslında ben bütçeyi aşmamak adına koydum. Yoksa Contact serisinde sadece en albenisi olan Contact 30 :D

Hayır. Aslında ben bütçeyi aşmamak adına koydum. Yoksa Contact serisinde sadece en albenisi olan Contact 30 :D
Hocam özel mesaj atamıyorum Skype adresiniz nedir ? Donanımı alacağızda 1-2 soru var aklımda. :) Yani yöneticiler tarafından yanlış anlaşılmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
SypeR önerdiği sistem güzel SypeR. Benim alacağım ekran kartı stoklarda yok. Nasıl gettitirebilirm onu? :http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kartı/powercolor-axr9-290-4gbd5-ppdhe-r9-290-pcs+-gddr5-4gb-512bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71721

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı