FX 6300 Sistem

İşlemci olarak APU seçebilirsin. Böylelikle ekran kartına güzel bir bütçe ayırmış olursun.
Dostum ben tam bilmediğim için bu işleri hiç anlamıyorum.Yardımcı olabilirsen. birde 8GB (2x4GB) Vengeance 1866MHz DDR3 CL9 Ram ile GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram mi ikiside aynı fiyat ama bir yandanda 8GB (2x4GB) Vengeance Pro DDR3 1866MHz CL9 Siyah Soğutuculu Ram 253 TL nasıl oluyor arkadaşlar aydınlatırsanız sevinirim.

Söz ettiğin RAM'ler arasında pek bir fark yok. Marka, model fiyat farkı koyuyor ortaya. Biz oyun sistemi toplayacağımız için RAM bizi, o kadar da ilgilendirmiyor. Gelelim önerime;
VATAN COMPUTER - SEAGATE - 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk - Dahili Harddisk
VATAN COMPUTER - MSI - FM2-A55M-E33 AMD FM2 A55 DDR3 2133MHz (O.C.) VGA&DVI Anakart - Anakart
VATAN COMPUTER - THERMALTAKE - V3 600W MidT ATX S
VATAN COMPUTER - MSI - R9 280X Gaming 3G BF4 GDDR3 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kart
VATAN COMPUTER - CORSAIR - 4GB Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Tek Mod
VATAN COMPUTER - AMD - A6 6400K Soket FM2 3.9GHz 1MB Cache 32nm
%30 indirimle 1717 lira. Ekran kartı stoklarda yok. Gelmesini beklemelisin ve daha sonradan aynı RAM'den 1 tane daha alarak, hem 8 GB yaparsın hemde çift kanal çalıştırırsın.

1700 liralık bir sistemde APU işlemci biraz düşük kalmış gibi, üstelik A10 bile değil, A6. Sanki FX daha güzel durur o sistemde.
Evet FX daha güzel durur. Fakat FX alındığı taktirde ekran kartı düşüyor. Gönül isterdi ki, İ7 4770 olsun ama yok. Sorun çıkmaz.

Eğer ki online oyun oynamıyorsan, önerdiğim sistemi topla. Ağırlık olarak hangi oyunları oynuyorsun veya oynayacaksın?
AC Black Flag, Farcry 3, Battlefield 3,Crysis 3, League of Legends gibi oyunlar yani benim yaptığım sistem olmaz mı? Onun üzerinde bir değişiklik ile kasaya bayıldım çünkü. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı