Fx 6300 Sistem

linux.gemini

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Bir yer
"Yaklaşık olarak" 2100₺ ye bir PC topladım. Sınırlı indirim yüzünden sadece ekran kartını erken sipariş ettim.

sys1.png

sys2.png

(Ekran kartını aldığım zaman yukarıdaki fiyattan ucuzdu.)

Sizce bu orta seviye olmayı hak eder mi?

Bütçem az deyip 350 lira sıvı soğutmaya veriyorsun. Dalga mı geçiyorsun yoksa öğrendiğin gereksiz bilgilerde bir fazlalık mı var ?

Hayır, dalgam yok ama işlemci soğutma meselesi biraz kafa yapıyor (Bunu siz söyleyince aklıma "Dogru, ne işim var sanki sistemini aşırı zorlayacaksın."). Soğutmayı değiştirmeyi düşünüyorum zaten. Yani dalga değil taslak. Her an değiştirme durumu mevcut. Ama alırsam eğer (ki almadım daha) bazı kritik kısımlar hariç içi değişebilir.

Bütçem az deyip 350 lira sıvı soğutmaya veriyorsun. Dalga mı geçiyorsun yoksa öğrendiğin gereksiz bilgilerde bir fazlalık mı var ?

Söylemeyi unuttum. Fiyat kısmı referans, avantajlı fiyat kısmı ödenecek anlamında. Doğru bilgilendiremediğim için özür diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gidip sıvı soğutma almışsınız 284 liraya ama onun yerine 650 Ti Boots yerine gidip parayı ekleyip o kartın üstüne GTX760 alabilirdin.

O paraya o ekran kartı biraz düşük olmuş iade edebiliyorsanız edin. Edemiyorsanız yapacak bir şey yok şuan ki oyunlarda pişman etmez.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı