FX 6300 Sisteme Ekran Kartı Tavsiyesi

Ilke

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Bugün internet kafeye gittim.
  • Adamın 4GB RAM'ı var Benim 6 GB.
  • Onun İşlemcisi FX 4100 Benimki FX 6300.
  • Onda GTA 4 FULL ayarlarda hiç kasmıyor bende full ayarlarda takılıyor donuyor.

Ben bunun sebebinin ekran kartı olduğunu düşünüyorum. Şuan ki ekran kartım MSİ GEFORCE GT 630. Sizce ekran kartındanmı yoksa kasamın içindeki havasızlıktan mı yoksa 300 w kuyturuk güç kaynağımdan mı? Bana Ekran Kartı Tavsiyesi verebilir misiniz?

Ve ben bu güç kaynağı ve Kasayı almayı planlıyorum doğrumu çünkü bütçem yok:

Kasa:Everest 707Bk Cavalier Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar

Güç Kaynağı:Xigmatek Tauro Serisi 80Plus 500W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar

Sayın Recep Baltaş lütfen bak :(

Son düzenleyen: Moderatör:
GT 630 ile GTA oynayamaman çok doğal. Seçtiğin kasa çok kötü, bildiğin teneke. Everest markasından uzak dur. PSU olarak da illa 500W şart değil. Tabi şu anki PSU'unun markası modeli nedir bilmiyorum.

Ekran kartı tavsiyesi için bir bütçe belirtmen gerek. Yine de nvidia tarafında en az GTX 650, AMD tarafında da en az Rx 250 almanda fayda var.

GT 630 ile GTA oynayamaman çok doğal. Seçtiğin kasa çok kötü, bildiğin teneke. Everest markasından uzak dur. PSU olarak da illa 500W şart değil. Tabi şu anki PSU'unun markası modeli nedir bilmiyorum.

Ekran kartı tavsiyesi için bir bütçe belirtmen gerek. Yine de nvidia tarafında en az GTX 650, AMD tarafında da en az Rx 250 almanda fayda var.
Recep abi intel core quad Q9300 2.51 GHz işlemcim MSI G31M3(CN-7529) anakartım var sence en fazla hangi ekran kartını takabilirim darboğaz oluşmaması için 900 tl bütçem var.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı