FX 6300 anakart tavsiyesi

İtopya da baktım AM3+ soket anakart yok. Başka bir siteden bak.
Sıfır bulmak zor AM3+ anakart yok piyasada pek o yüzden temiz 2.el bakabilirsin o işlemci için çok masraf yapmaya gerek yok zaten.
ozaman başta işlemci değiştirmem lazım :D birde birşey soracağım ben bozulmadan böyle 200 fpsden 30 20 düşüyordu bazen ekran pembe felan oluyor bazı yerleri donuyordu en sondada anakart yandı sorun ana karttamı yoksa işlemcidemi önceki ekran kartımdada fps drop yiyordum
fiyatı çok ucuzda değil çok pahalıda değil işlemci önerebilrcek varmı acaba

ozaman başta işlemci değiştirmem lazım :D birde birşey soracağım ben bozulmadan böyle 200 fpsden 30 20 düşüyordu bazen ekran pembe felan oluyor bazı yerleri donuyordu en sondada anakart yandı sorun ana karttamı yoksa işlemcidemi önceki ekran kartımdada fps drop yiyordum
Çok ucuzda çok pahalıda kişiden kişiye değişir :) bütçeni söyle hem yeni anakart hem yeni işlemci önerelim.

Tam da aradığım konuydu fx 6100 var bende de dostlar benimde mi am3+ almam gerekiyor ayrıca 200 liraya msi 970a g43 20 ay garantili anakart var 2. El alınmalı mı sizce? Cs ve lol oynuyorum genelde,götürür mü bu işlemci anakart beni 3 4 yıl daha :) 400 liraya işlemci anakart garantili biraz zor biliyosunuz :)))

200-300 daha ekle ryzen 5 2600 ve b450 serisi bir anakart alırsın o paraya.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı