FX 6300 Sisteme Ekran Kartı

Haftasonunu bekle. Bir de hep o monitörde kalacak değilsin. Full hd bir monitör aldığında gtx760 yetersiz olur. (Vram için) R9 280x direct cu 2 top al bütçen yetiyorsa. İleriye dönük olur. Kasayı da zalman z3 plus + corsair vs 650 al. Daha iyi olur.
Çok doğru söylüyorsunuz hocam,birde powercolor R9 280x İle asus R280 Direct cu2 top arasında fark var mı? ASUS daha ucuz da?

Evet fark var biraz. Powercolor r9 280x turboduo al gitsin. O.c ile uğraşma. O fark seni o.c den kurtaracak. Hem aynı paraya daha çok performans ;)

Haftasonunu bekle. Bir de hep o monitörde kalacak değilsin. Full hd bir monitör aldığında gtx760 yetersiz olur. (Vram için) R9 280x direct cu 2 top al bütçen yetiyorsa. İleriye dönük olur. Kasayı da zalman z3 plus + corsair vs 650 al. Daha iyi olur.
Zalman Z3 iyi midir, çoğu kişi plastik parçaaların dayanıklı olmadığından bahsediyor,sizce bu önemli mi?
Rc-k350 600 watt yetmezmi diyorsunuz?
Ve en çok korktuğum da ısınma sorunu, bazı R9 280 kullanıcıları kartın aşırı ısındığını söylüyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zalman z3 plus kaliteli bir kasadır. Sitede kullanıcı incelemesi mevcut. Tereddütde kalacam diyorsanuz da RCK380 almanızı öneriyorum. RCK380 daha iyidir RCK350 den. Isınma sorunu filan da yoktur 280 in. Ya da 280x in. Powercolor r9 280x in soğutması oldukça iyidir.

Zalman z3 plus kaliteli bir kasadır. Sitede kullanıcı incelemesi mevcut. Tereddütde kalacam diyorsanuz da RCK380 almanızı öneriyorum. RCK380 daha iyidir RCK350 den. Isınma sorunu filan da yoktur 280 in. Ya da 280x in. Powercolor r9 280x in soğutması oldukça iyidir.

Zaten 380 nin fiyatı yükseldi,oyüzden zalman alacağım.
Sizin de başınızı ağrıttım , çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı