FX 6300 sisteme R9 270x C.F olur mu?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
  • FX 6300 işlemci
  • 2x8 GB ballistix tactical CL8 RAM
  • Sapphire R9 270x ekran kartı
  • Asus M5A97 LE anakart
  • Hexa 500w PSU
Bu sistemi sil baştan yapamam. Böyle götürmek zorundayım. CrossFire yapabilir miyim? Yaparsam ne kadar FPS artışı yaşarım ve hangi kartlarla yapabilirim? Ekran kartını mecburen 2. el alacağım.
Son olarak söylediğimin dışında performans arttırıcı ne yapabilirim. İşlemciye de Evo 212 soğutucu aldım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birincisi, o PSU ile yapamazsınız. İkincisi FX6300 o kartı bile zor taşırken C.F. mümkün olmaz yararından çok zararı olur. Para biriktirip yeni bir platforma geçmelisiniz Anakart,CPU ve RAM'inizi satarak Skylake sisteme geçmelisiniz ikinci karta vereceğiniz para ile. Soğutucu,PSU ve HDD'niz kalabilir.

Birincisi, o PSU ile yapamazsınız. İkincisi FX6300 o kartı bile zor taşırken C.F. mümkün olmaz yararından çok zararı olur. Para biriktirip yeni bir platforma geçmelisiniz Anakart,CPU ve RAM'inizi satarak Skylake sisteme geçmelisiniz ikinci karta vereceğiniz para ile. Soğutucu,PSU ve HDD'niz kalabilir.
Platform değiştirme imkanım yok şu an ama bir sorumda ram-işlemci uyumu iyi sorun olmaz denmişti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam videonun bazı yerlerinde takılma var benim telefondan mı bilemedim. ;)

Kendini boş yere hırpalama parana yazık.
Ağlatma beni. :-(
Ama 2x8 RAM aldım bide evo 212 CPU cooler.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı