Sistemimi aslında yazın değiştirmeyi düşünüyordum toplu bir şekilde fakat Black Friday geldiği için ekran kartını biraz ucuza getirmek istiyorum. İnternette birçok yerde gördüm darboğaz yapacağını biliyorum fakat idareten yaza kadar bu sisteme GTX 1060 6GB takarsam;
Şu anki sistemimden daha iyi bir FPS verir mi ?
PSU'da bir sıkıntı yaşar mıyım?
RX 580 çok konuşuluyor şu sıralar ikisi arasından tavsiyeniz nedir?
Zaten AM3 soketinde en iyi işlemcilerden birine sahipsin. FX 8350'ye geçsen bile darboğazdan kurtarmayacak. Yani AM4'e veya İntel'den 8. nesile geçmelisin.
Zaten AM3 soketinde en iyi işlemcilerden birine sahipsin. FX 8350'ye geçsen bile darboğazdan kurtarmayacak. Yani AM4'e veya İntel'den 8. nesile geçmelisin.
yanında ryzen 5 1500x falan almayı düşünüyorum fakat şuan elimde toplu para yok o kadar, dediğim gibi taksitle alıcam tek bilmem gereken şuanki ekran kartımın yerine taksam daha yüksek fps alır mıyım darboğaza rağmen ?
hatırladığım kadarıyla xigmatek bronze+ 500w öyle bir şeydi 2015te aldım
yanında ryzen 5 1500x falan almayı düşünüyorum fakat şuan elimde toplu para yok o kadar, dediğim gibi taksitle alıcam tek bilmem gereken şuanki ekran kartımın yerine taksam daha yüksek fps alır mıyım darboğaza rağmen ?
Yüksek ayarda v-sync falan da açsam kurtarmaz mı zaten oynadığım oyunlar yüksek bir şey istemiyor şuan bile 60-100 arası alabiliyorum. Overwatch - Rainbow 6 oynuyorum
FPS çok dalgalı olur. En kritik yerlerde drop yersin. Oyundan bir şey anlamazsın. Bende i5 7400 ve GTX 1060 6GB var V-Sync kapalı durumda işlemci ve ekran kartı %100 kullanımda oluyor. Videoyu izleyince görürsün ekran kartı hep %50-%60 kullanım arasında gidiyor. FPS çok düşük.
Videoya bak:
FPS çok dalgalı olur. En kritik yerlerde drop yersin. Oyundan bir şey anlamazsın. Bende i5 7400 ve GTX 1060 6GB var V-Sync kapalı durumda işlemci ve ekran kartı %100 kullanımda oluyor. Videoyu izleyince görürsün ekran kartı hep %50-%60 kullanım arasında gidiyor. FPS çok düşük.
Videoya bak: