İşlemcinin yanında stok soğutucu mevcuttur. Fakat daha iyi bir soğutma performansı için daha iyi bir işlemci soğutucu almanız gerekir. Stok soğutucu yeterince soğutmayabilir. Bu da ısınmaya ve performans düşüklüğüne yol açar.
Arkadaşın önerdiği kasa'yı alabilirseniz pişman olmazsınız. Her yönü ile kusursuz bir kasa. Eksi bir yönü yahu evde doğal gazlı soba yanıyo ısın diye, ama bu kasa soğuk üflüyor kılima gibi.
Akıl var mantık var ama soğutucu yok işte arkadaşım. Stok fanla oyunlarda 70 dereceyi gördüm, ama soğutucu ile 34-35 yük altında aradaki farkı anlan mı? Boşuna önermiyoruz.
Akıl var mantık var ama soğutucu yok işte arkadaşım. Stok fanla oyunlarda 70 dereceyi gördüm, ama soğutucu ile 34-35 yük altında aradaki farkı anladın mı? Boşuna önermiyoruz.
Ben HYPER 103 kullanıyorum boşta 22-23 derece yükte 37'yi geçtiğini görmedim. Bu arada fanların devirlerini normalin üstünde tutuyorum ve kasada CM haf 912 ADVENCE.
Amd'nin stok fanı 3900-4000 rpm hızda dönüyor. Ayrıca işlemciniz Fx-8350 nasıl 70 dereceyi görebildiniz şaşırdım. Bu sorunu yeni soğutucu ile giderdiğinize göre size gelen stok fanda bir sorun olmalı...