FX 6300 ve GT 630 için Tauro 500W 80 PLUS yeterli mi ?

• Konuyu başlatan Ilke
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 704

Ilke

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Benim sorunum, bazen bilgisayarım kendi kendine otomatik olarak bir bip sesi vererek kapanıyor. Bilgisayarı toplayalı 2 ay oldu.Sistem özellikleri şu:
  • FX 6300
  • 6 GB RAM
  • GT 630
Ben bunun güç kaynağından olduğunu düşünüyorum, çünkü güç kaynağımı bütçem olmadığından değiştiremedim. 300 W Casper bir güç kaynağı. Sizce yetersiz olduğu içinmi arada bir böyle oluyor?
Eğer alırsamda düşündüğüm güç kaynağı şu:
Yeterlimidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim arkadaşımdada aynı sorun vardı ama onlar güç kaynağı alınca düzelmişti. Farklı bir tane al .

Benim arkadaşımdada aynı sorun vardı ama onlar güç kaynağı alınca düzelmişti. Farklı bir tane al .
Ve yeterli olacağını düşünüyorum ama sen yine kabloları bir kontrol et gevşek oluncada gidip duruyor .

Yükte iken kapanıyorsa muhtemelen PSU'dan kaynaklıdır. Ayrıca ekran kartınız çöp. Cooler Master RS 600 B alın. İleride güzel bir ekran kartı ilave edin.

Güç kaynağına bütçemi biriktirdim bir sene sonrada Asus R9 270 almayı planlıyorum sizce mantıklımı? Çünkü benim biraz bütçe sıkıntım varda.

Anladım. Neyse ekran kartınada 1 seneye bakarız,ve benim yaşım 15 annem babam biraz eski kafa olduğu için güç kaynağı almama izin vermiyor, ne işe yarıyor boşver diyor, sizce ne yapmalıyım?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı