FX-6300 ve GTX760 sistem toplama

Harun.34

Hectopat
Katılım
26 Eylül 2014
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Böyle bir PC toplamak istiyorum. Anakartından işlemcisine işlemciden soğutucuya kasaya uyar mı? Bunu bilmek istedim bir de ekran kartını ASUS mu alsam yoksa MSI mı? Karar veremedim.

EE5pzB.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız ile işlemciniz uyumsuz. Ram'i 1866 Mhz tercih edin. Şimdi soğutucu almak yerine ekran kartına yatırım yapın. AM3+ soket bir anakart alın. M5A97 Evo R2.0 veya M5A97 R2.0 yeterli olacaktır.
 
Sen o anakarta seçtiğin işlemciyi takamazsın. Senin kasan güç kaynağı varken bir güç kaynağı daha neden aldın? Ve ramleride çift kanallı almanda oldukça fayda var. Sen istersen bütçeni bize belirt biz sana yardımcı olalım.
 
Bütçe 2.000TL İyi bi oyun pcsi toplamak istiyorum öbür hesapda ban yedim neden bilmiyorum şimdi burdayım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı