FX 6300 ve HD 5770 GTA 5 Yetersiz Performans

Masaüstü pc toplamamın sebebi 6770M 1GB DDR5 in GTA5 i kaldırmaması oldu. 5770 in performansının pek de iyi olacağını düşünmüyorum.

Masaüstü pc toplamamın sebebi 6770M 1GB DDR5 in GTA5 i kaldırmaması oldu. 5770 in performansının pek de iyi olacağını düşünmüyorum.
Hocam HD6770M tek 5770 e kıyasla da zayıf bir kart. Hele çift HD5770 le arasında uçurum var. HD5770 in GTA V e takla attırması lazım normalde(y)

dx9 ve dx10 da daha yüksek değerler alıyor ancak dx 11 de baya geride görünüyor. 3d Mark 11 Graphics değerlerine göre daha geride görünüyor.
Ama siz öyle diyorsanız kart sahibi olarak biliyor olabilirsiniz. Mobil grafik kartı haliyle masaüstü karta göre daha düşük olacaktır.

3DMark11 de düşük puan alması kartın ilk DX11 seri kartlardan olmasının getirdiği şanssızlık ama dediğiniz gibi 2015 için güçlü bir GPU da sayılmaz. Sonuçta 6 yaşında☺

Hocam emin ol 210 watt bile tüketmiyor tam yükte hem baya performanslı mesela gtava 22 fps alırken vift de 60 fps alıyorum sen üsün %300 lük bir performans artışı oldu bende gercekten beklediğimden iyi çıktılar ama işlemcim sağlam olmadığı için sanırım darboğa yapıyor harita yüklenmiyor :)

Edit=söylemeyi unuttum msi afterburner programıyla takip ediyorum ilemcim %100 kullanıyor
erkan kartlarının yükü %50 %40 civarı gerisini siz düsünün :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı