FX 6300 ve HD7870 FPS Düşmesi

OguzhanAzat

Hectopat
FX 6300 ve HD7870 üzerine kurulu bir bilgisayarım var ve son 2 güne kadar oynadığım tüm oyunları her zamanki ayarlarıyla rahatça oynayabiliyordum ki son 2 gündür oyunların FPS'si atıyorum R6 da 80-120 ise şu an 20-30 olmakta. Oyunlara ilk girişimde bu problem olmuyor. Yaklaşık 5 dakika kadar sonrasında bu problem olmakta. İşlemci- ekran kartı ve diğer bileşenlerim olması gerektiği gibi soğutulmakta. İşlemci desen yükte maks. 60. Ekran kartı ise 65 görmekte.

Problem ne bilmiyorum. BIOS üzerinden bir ayar mı değişti etti bilmiyorum. Ya da güç kaynağı fazla ya da az voltaj mı veriyor bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
FX 6300 ve HD7870 üzerine kurulu bir bilgisayarım var ve son 2 güne kadar oynadığım tüm oyunları her zamanki ayarlarıyla rahatça oynayabiliyordum ki son 2 gündür oyunların FPS'si atıyorum R6 da 80-120 ise şu an 20-30 olmakta. Oyunlara ilk girişimde bu problem olmuyor. Yaklaşık 5 dakika kadar sonrasında bu problem olmakta. İşlemci- ekran kartı ve diğer bileşenlerim olması gerektiği gibi soğutulmakta. İşlemci desen yükte maks. 60. Ekran kartı ise 65 görmekte.

Problem ne bilmiyorum. BIOS üzerinden bir ayar mı değişti etti bilmiyorum. Ya da güç kaynağı fazla ya da az voltaj mı veriyor bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bahsettiğin bu olay benim de başıma geldi
Cs:Go oynuyorum çoğunlukla, Full ayarlarda 140 - 150 FPS alıyordum, geçen yine oyuna girdim ısınmak için ölüm maçı açtım baktım oyun aşırı derecede kasiyor, dedim acaba ping mi var, baktım ping normal, FPS 'e baktım 50 - 60 arası dedim bu ne?

Ayarlara falan baktım ayarlar normal, bütün ayarları en düşüğe attım, şuan biraz iyi ama eski performansı vermiyor.
Sorunu hala çözmüş değilim, cs ye gelen update yüzünden mi yoksa windows update hatası mı anlamadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı