Bundan sonra çıkacak oyunların çoğu ekran kartına yüklenicek. Mantle ve Directx12 bunun kanıtı. İ3 4150 2çekirdeği bile fazla yeticek, mimarisi güzel olduğundan güzel performans sunacak.
Doku kalitesi gelişecek, CPU_Load ve GPU_Load'a aynı anda yüklenecek. i3-4150 + R9 280X ikilisinde CPU_Load kısmı %100'den aşağı inmiyorken, güzel performans?
Bir tek eve gitseydim sana Gtx titan'la testlerle rerimlerini atardım. Onda görürdün Amd mimarisinin yetersizliğini. İ3 4150'nin fx 6300'ü nasıl geçtiğini.
Sistemimi toplayanda Fx 6300 almak istemişimdir, ama iyiki almamışım. Mimarisinin sonu gelmiş ve upgrade'ye açık değil.
O kadar başarılı ürünler ki, R9 280X'e dayanamıyorlar. Normalde 60-65 FPS arası değişmesi gereken değerler, 35-43 arası sürünüyor. CPU kullanımına dikkat.
Ayrıca, çoğu attığın oyun testleri Single mod.
Bu da GTX 760 testi. Gördüğün gibi, değerler burada da sürünüyor. CPU kullanımına tekrar dikkat.
Valla arkadaşlar Vatan Computer'e tepki gibi geldiniz teşekkürler . Şu benim sistemin resmini atayımda sorularımı sormaya başliyim.
Şimdi sisteme daha para takviyesi yapmazsam Yoksalur. Ama tabi ÇOK gerekliyse belli miktar bir şeyler yapabilirim.
Var mıdır uyumsuz bir parça, değişmesini tavsiye ettiğiniz bir şeyler.
Ekran kartından tam verim alabilir miyim?
Birde size 2 kasa sunucam power olsun soğutma olsun hangisini tavsiye edersiniz?