Fx 6300 ve M5A97 LE R2.0 sisteme 1600 MHZ RAM takabilir miyim?

i3-4130, 4150 ve üstü ile kıyaslayacaksan, hiç kıyaslama derim. Bu saatten sonra i3 alınmasını önerirseniz, hata baştan yapılmış olur.

Bundan sonra çıkacak oyunların çoğu ekran kartına yüklenicek. Mantle ve Directx12 bunun kanıtı. İ3 4150 2çekirdeği bile fazla yeticek, mimarisi güzel olduğundan güzel performans sunacak.

Doku kalitesi gelişecek, CPU_Load ve GPU_Load'a aynı anda yüklenecek. i3-4150 + R9 280X ikilisinde CPU_Load kısmı %100'den aşağı inmiyorken, güzel performans?

Bir tek eve gitseydim sana Gtx titan'la testlerle rerimlerini atardım. Onda görürdün Amd mimarisinin yetersizliğini. İ3 4150'nin fx 6300'ü nasıl geçtiğini.
Sistemimi toplayanda Fx 6300 almak istemişimdir, ama iyiki almamışım. Mimarisinin sonu gelmiş ve upgrade'ye açık değil.

@Silinen üye Arkadaşım evdeyim şimdi resimlere bakabilirsin.
wot_1920.png
shogun2_1920.png
sc2_1920.png
gta4_1920.png
fsx_1920.png
fc3_1920.png
dirt_1920.png
assassin_1920.png
4151.jpg
4150.jpg
LL.png
sleepingdogs.png

O kadar başarılı ürünler ki, R9 280X'e dayanamıyorlar. Normalde 60-65 FPS arası değişmesi gereken değerler, 35-43 arası sürünüyor. CPU kullanımına dikkat.

Ayrıca, çoğu attığın oyun testleri Single mod.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da GTX 760 testi. Gördüğün gibi, değerler burada da sürünüyor. CPU kullanımına tekrar dikkat.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Screenshot_2014-11-08-10-17-54.png

Valla arkadaşlar Vatan Computer'e tepki gibi geldiniz teşekkürler :D. Şu benim sistemin resmini atayımda sorularımı sormaya başliyim.
Şimdi sisteme daha para takviyesi yapmazsam Yoksalur. Ama tabi ÇOK gerekliyse belli miktar bir şeyler yapabilirim.
Var mıdır uyumsuz bir parça, değişmesini tavsiye ettiğiniz bir şeyler.
Ekran kartından tam verim alabilir miyim?
Birde size 2 kasa sunucam power olsun soğutma olsun hangisini tavsiye edersiniz?

https://www.google.com.tr/url?sa=t&...QQFjAA&usg=AFQjCNF22jDSwOuVEtFH86ztgHx6IhFhhg
Yoksa
Corsair Vs Serisi 650W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar
İle
Zalman Z5 Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
İkilisi mi daha iyi olur? Yalnız zalmanda usb 3.0 girişi yok. (Birde hazır aklımda benim anakartta usb 3.0 girişi yokmuş doğru mudur? Çok büyük bir eksisi olur mu bana?) teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı