FX 6300 ve R7 200 CS:GO düşük FPS sorunu

TeuFail

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1-2 ay önce CS:GO oyununda 300 FPS sabit alırken 1-2 ay sonra 150 altına düştü FPS. Ben de her yolu denedim ama nafile. Son çare format attım. Windows 10'dan Windows 8.1'e geçtim, bu sefer 100 FPS altına düştü. Ne oluyor anlamış değilim. Windows 10'dayken bellek ve disk çok doluyordu, o yüzdendir diye format attım. Şimdiki bellek ve disk gayet güzel çalışıyor fakat FPS daha da çok düştü. Ekran kartı driverları yüklü, son sürüm.
Sistem özellikleri;
  • AMD FX 6300 3.5 GHz
  • 8 GB RAM
  • MSI Gaming 970
  • AMD R7 200 Series
Ne yapmalıyım? Bu durum gerçekten canımı sıkmaya başladı. Bu arada bilgisayarın garantisi yok, 3 yıldır kullanıyorum. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Farkındaysan oyuna yeni sürüm geldi ve çoğu şey değişti. FX 6300 ve R9 270X ile 1024x768 çözünürlükte oynuyorum. Çoğu özellik minimumda ancak 300 FPS sabit almayı bırak 300 FPS ara sıra görüyor. Senin R7 200 Series dediğin kart (model belirtmemişsin) ne olursa olsun benimkinden düşük performans verecektir. FPS değerin gayet normal.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı