FX 6300 ve R7 370 sisteme yükseltme

Melih Ayar

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben genelde LoL ve Overwatch oynuyorum. Sistemime gelince:
  • İşlemci FX 6300
  • Anakart Asrock 960gm-vgs3 fx
  • Bellek 8 GB DDR3 RAM
  • Ekran kartı Sapphire R7 370 2GB Nitro
  • 400 Watt PSU var.
Bayağı eskidi sistem. Anakartım yandıktan sonra Anakart ve PSU yu değiştirdim.

Sanırım PSU yetersiz kalıyor çünkü oyun başı 250, ortası 120-130 aldığım FPS yine oyun başı aynı ama 5 dakikadan sonra 70-60 bazen 50 hatta dün 8 FPS'i gördüğüm oldu. Sizce sorun neyden kaynaklı?

Ayrıca eğer bu sistemden artık pek bir şey olmaz boşa masraf etme derseniz, rica etsem uygun fiyatlı sistem dizmeme yardım eder misiniz? Yarın ilk maaşımı alıyorum Bir yerden başlayalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 2080Ti ve i9 9900K üzerine bir sistem kurabilirsiniz. Bütçe belirtmediğinize göre sanırım para çok önemli değil. Biraz daha uygun isterseniz RTX 2080 alabilirsiniz.

PSU'nun FPS'e bir etkisi olmaz. İşlemci ve ekran kartı sıcaklığınızı kontrol edin.

Son düzenleme:
İyi okursan uygun fiyatlı demiş zaten.
Kime göre uygun fiyat? Sana göre uygun olan belki ona göre pahalı. Belki uygun fiyat dediği 1000 TL. Belki de 5000 TL. Adam daha bütçe belirtmemiş, işlemci darboğaz yapar mı yapmaz mı tartışmasına giriyorsunuz. Bana da uygun fiyatlı bir işlemci önerin bakalım. Ama bütçemi söylemeyeceğim. Siz nasıl olsa bilirsiniz.

Arkadaşın sisteminden de anlaşılacağı üzere, az çok ne alacağını tahmin etmek zor olmasa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…