FX 6300 ve R9 270 sistem toplama

Murathan Aybal

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir oyun bilgisayarı toplayacagım. AMD FX 6300 işlemci alacagım. İşlemciye sogutucu alacak bütçem yok. Kendi kutusundan çıkan bana yeterli olur mu?

2. Sorum R9 270 ekran kartı alacagım Sapphire mi önerirsiniz yoksa Powercolor mu?

Soğutucu alacak bütçen olursa soğutucu alıp overclock yapmanı tercih ederim yüksek hızlara çıkarsın.

Aynı sistem bende var amd fx 6100 bir önceki modelini kullanıyorum.Powercolor r9 270 var.Far cry 3 ultra 1440*900 80 fps alıyorum.İntel fan boyları ve nvida yoruma bekleniyorsunuz.

Aynı sistem bende var amd fx 6100 bir önceki modelini kullanıyorum.Powercolor r9 270 var.Far cry 3 ultra 1440*900 80 fps alıyorum.İntel fan boyları ve nvida yoruma bekleniyorsunuz.
Bende fx 6300 almayı düşünüyorumda yanına R7 370 mi yoksa GTX 950 mi daha iyi gider bilgin varmı ?

@BERWAR Bende öyle düşünüyordum fakat şu videoyu izlemeniz gerekli:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı