İşlemcim FX 6300, ekran kartım ise R9 270X. Tüm oyunları Ultra ayarlarda oynayabiliyorum fakat LoL oynadığımda Team Fight'larda falan hafif, ufaktan kasmalar oluyor. Bütün her şeyim güncel.
Ben de FX 6300 alacaktım ancak vazgeçtim. Intel i3 işlemci alacağım. Fiyat olarak 30 TL fazla olsa da. AMD çok ısınan ve Intel'e göre daha fazla güç tüketen işlemci. Bildiğimden şaşmamam lazım
Ben de FX 6300 alacaktım ancak vazgeçtim. Intel i3 işlemci alacağım. Fiyat olarak 30 TL fazla olsa da. AMD çok ısınan ve Intel'e göre daha fazla güç tüketen işlemci. Bildiğimden şaşmamam lazım
Intel düşmanı değiliz. Sadece düşük fiyata yüksek performans elde etmenin yolundayız. Herkes doğru olanı bilir ama kimileri tarafını tutmuş ya asla kötülemek ve küçümsememek ister. Bildiğinizden şaşmassınız.
Bir kere Haswell işlemciler FX serisinden daha çok ısınıyorlar. Daha fazla güç tükettiği doğrudur ama aradaki fark abartılmayacak kadar az. Lütfen yazdıklarınıza dikkat edin bunlar hakkında bilgi sahibi olmayanları yanlış yönlendiriyor olabilirsiniz.