Satılık FX-6300 ve R9 280X Sistem

zasa

Hectopat
Vatan bilgisayardan avantajlı fiyatları (1 Mart 2015).

Fiyatlar:
  • İşlemci: amd fx(tm)-6300 Six-Core Processor 3.50 GHz 328 TL
  • Ekran kartı: R9 280X ROG MATRIX 3GB GDDR5 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kart 1.251 TL (türkiyede stoku yoktur)
  • Ana kart: ASUS M5A99FX PRO R2.0 AMD 522 TL
  • RAM: GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 2133MHz CL11 1.65V Dual Kit Ram 298tl
  • Harddisk: Seagate 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk 174tl
  • Kasa: XIGMATEK ASSASIN BLACK EDITION TAURO 80PLUS 700W MidT ATX 482tl
  • İşlemci soğutucu: COOLER MASTER HYPER TX3 EVO İŞLEMCİ SOĞUTUCU 101tl
  • XIGMATEK TAURO SERİSİ 80PLUS BRONZE 500W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI 165tl
  • Kasanın şuandaki 0 değeri 3,321 tl dir.
Ekstra verilebilcekler:
  • oyun mausu logitech g700s 266tl
  • CREATIVE SBS A120 2+1 SPEAKER 81tl
  • Monitör: ASUS 21.5" VS228D GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 340tl

Ekstreler 687 liradır.

Kasa+ekstrelerle beraber net 4.000 lira etmektedir. Bilgisayarım 2014 yılının ocak ayında toplanmıştır. 2 adet kırmızı led fanı mevcuttur. Markası cooler masterdir (bir üst bir ön olmak üzere). Birde beyaz kasanın arka tarafında mevcuttur. Bilgisayarımı motor almak için satıyorum her hangi bir sorunum yoktur. Fiyatta oynama olmayacaktır. 1 yılını yeni doldurmuş ve 1 ay geçmiştir.

Bütün parçaların kutuları mevcuttur, CD'leri kutularındadır. Ürünle birlikte verilecektir.
Sadece kasaya 3 bin lira istiyorum. Eğer ekstrelerle alınacaksa 3.5 bin lira istiyorum iletişime geçiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa fiyatı 2.800tl full olarak 3.200tl fiyat belirlenmiştir.

Hocam bunun satışla ne alakası var?

Günceldir.

Tabi ki. Bu arada sistemi buradaki arkadaşlarla geçen sene oluşturmuştuk biraz parçalarda değişiklik oldu ama zeminini burada hazırlamıştık.

Kasayı tipsiz bulan arkadaşlara söylüyorum: Kasa gerçekten kalitelidir, toz filtreleri vardır, sıfır fiyatı biraz yüksek ama değer bence. Üstünde harddisk yuvası var, flash bellek takarmış gibi harddisk takabilirsiniz, fan kontrolcülerinide unutmamak gerek.

Kasanın önündeki toz filtreleri şuanda kirli temizlemeye zamanım olmadı. Temizlik olayı çok rahat alttaki parçalarda öndeki parçalarda el ile çıkartılıp 5 dakikada kasa tamamen tertemiz yapılabiliyor. Teşekkür ederim yorumun için bu arada :)

Toplam fiyatı 3.000tl ye indirmiş bulunmaktayım. (sade olarak kasa fiyatında bir indirim yapılmamıştır.)

Hocam ben dediğiniz olayları bilmiyorum. Bilgisayarın bileşenleriyle içli dışlı değilim. Geçen sene oyun için kasa topladım kaldırabileceği oyunları arkadaşlar söylemişti 4-5 yıllık beni son oyunları oynatabilcek bi sistem istemiştim. Dota 2 falan oynadım. Eğer sistemi ölçebilmem için yardımcı olursan çıkan değerlerin resimlerini koyabilirim buraya.

Günceldir

Güncel

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı