Konuyu açan arkadaş ile PS4-PC takası yapacaktık ve ben Sakarya'dan İstanbul'a gelecektim. Ama 3 gündür mesajlarıma cevap alamadığım için takas gerçekleşmedi. Pazartesi gününden beri Çarşamba ( bugün) geleceğimi belirtiyorum ama verdiği cevaplar Çarşamba günkü buluşma ile ilgili değil. Pazar akşamı konuşurken haftasonu gelebileceğimi söylemiştim ama Pazartesi akşamı kendisine Çarşamba günü gelebileceğimi belirttim. Salı günü öğlen "Haftasonu gelmeyecek miydiniz" cevabı verdi. Ben de durumu belirttim ama cevap alamadım. Gün içinde birkaç kez "Geleyim mi gelmeyeyim mi ona göre yarın ki planımı yapıcam." diye mesaj attım ama whatsapp'a birkaç kez girmesine rağmen mesajlarıma yine cevap vermedi. Gece 12'de kusura bakmayın whatsapp'a giremedim diye mesaj attı anlayışla karşıladım ve yine yarın geleyim mi diye mesaj attım yine whatsapp'a girmesine rağmen cevap vermedi. Ben de sabah 10.30'da "Takas iptal heralde" mesajı attım. Cevap hala yok. Ben İstanbul'a gelmek için bugün olan işlerimin bir kısmını düne sıkıştırdım bir kısmını da erteledim ama dün bir cevap alabilseydim boşu boşuna strese girmeyecektim. İnsanların sorunları olabilir bunları anlayışla karşılayabilirim ama whatsapp'a girildiğinde bana en azından bir evet veya hayır cevabı verilse eğer takastan vazgeçildiyse de bunu bildirilmesini isterdim. Konuyu kesinlikle baltalamaya çalışmıyorum ama arkadaşla olan görüşmelerimizde yaşadığım sorunları da buraya yazmayı gerekli gördüm. Ticaret böyle yapılmaz herkesin kendine göre hayatı var. Ben de üniversite okuyorum ve sunum ödevlerim oluyor ve bunları düne sıkıştırmak durumunda kaldım. Bugün buluşmuş olsak sorun değil ama yok yere stres yaşamış oldum. Çarşamba uygun değil dese işlerimi sıkıştırmayacağım için hiç sorun olmayacak. Birde niye Çarşamba gününe aldığımı söyleyeyim. Haftasonu İstanbul'a gitme ihtimalim özel nedenlerden dolayı yok oldu ve Çarşamba günü olan işlerimi Salı gününe sıkıştırabilme imkanım vardı. Eğer arkadaş bana Çarşamba gününün uygun olmadığını söyleseydi ben herhangi bir sıkıntı yaşamazdım ve buluşmak için başka bir gün ayarlardık. Arkadaştan kasayı alacak olan arkadaşa hayırlı olsun diyorum, bizim kısmetimizde yokmuş. İyi satışlar.