FX-6300 ve R9 290 Tri-X sistem toplama

Üsluba dikkat. 60GB SSD'nin performansını çok büyütmüşsünüz kafanızda. Bu arada performans için F/P ürün arıyorsanız, AMD karşınıza çıkıyor. Intel = Performans anlamına gelmez. Son mesajım olsun sizlere karşı.
 
@Silinen üye hocamız kesinlikle haklı.Bu bütçeye bir kasaya ilk başta SSD koymanın yani bütçeyi zorlamanın anlamı yok.Sonuçta ne FPS'ye ne de oyun içerisinde farklı bir şeye etkisi yok.Sadece loading'i biraz daha fazla bekler o kadar.Zaten 60 GB'lık alsa bile yükleyeceği pek oyun yükleyemez diye düşünüyorum.Özellikle de oyunlar artık 40-50 GB'a dayanmışken.
 
Saçma yorumlar yapmayın. 120 gb ssd yetmez iken 60 neye yeter. Ssd bir ihtiyat değildir. Sadece lüksü artıran bir araçtır. 60 gb lüksü artırmaz sadece yer kalmadı diyerek bunalıma sokar. Ssd sonradan alınır. Şimdi İşlemci ve ekran kartına yüklensin. İntel demişsin isterse intel'de toplar ama gerek yok.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı