R9 280x daha doğru olacaktır.
285 daha performanslı görünsede Renk sıkıştırması sadece %35 performans gösterebiliyor ki bu bit konusunda geri düşmesine sebebiyet veriyor.
Vram zaten daha geride.
Ve Mantle'nin rahat çalışması için 3 gb Vram şart.
Bilip bilmeden konuşan biri daha! Hiç cevap yazmayacağım diyorum, ama dayanamıyorum. Ekran kartında Vram'a ve bit'e bakan biriyle ne konuşayım ben? Her şeye FPS gözüyle bakmaktan artık kurtulun.
Bilip bilmeden konuşan biri daha! Hiç cevap yazmayacağım diyorum, ama dayanamıyorum. Ekran kartında Vram'a ve bit'e bakan biriyle ne konuşayım ben? Her şeye FPS gözüyle bakmaktan artık kurtulun.
R9 285 sadece powercoler var. Bana oyunlardaki performansı önemli akıcılığı önemli fps o kadar önemli değil akıcı olsun yeterli. Bu bağlamda hangisi daha iyi bir seçenek olur ?
R9 285 sadece powercoler var. Bana oyunlardaki performansı önemli akıcılığı önemli fps o kadar önemli değil akıcı olsun yeterli. Bu bağlamda hangisi daha iyi bir seçenek olur ?
Senin için en iyi seçenek 285. Bu kart yeni bir kart. Sana bir sorun çıkarmaz ve güçlü bir kart. Yani 285 den başkasını alma derim ben.
Bit ve vRam e de bakma. Eğer öyle bakacak olursak GTX 980 256 bit. Ama 384 bit lik 780 TI dan daha performanslı.(Ben de önceden bit ve vRam a bakıyordum ama sonradan anladım ki onlar önemli değil.)