S
Simo Hayha
Ziyaretçi
Evet.
Bilip bilmeden konuşan biri daha! Hiç cevap yazmayacağım diyorum, ama dayanamıyorum. Ekran kartında Vram'a ve bit'e bakan biriyle ne konuşayım ben? Her şeye FPS gözüyle bakmaktan artık kurtulun.
R 285 derim ben.
R9 285 sadece powercoler var. Bana oyunlardaki performansı önemli akıcılığı önemli fps o kadar önemli değil akıcı olsun yeterli. Bu bağlamda hangisi daha iyi bir seçenek olur ?R9 285 varken R9 280X'i almak büyük hata olur. Daha yüksek fiyata daha eski teknoloji almış olursunuz.
Senin için en iyi seçenek 285. Bu kart yeni bir kart. Sana bir sorun çıkarmaz ve güçlü bir kart. Yani 285 den başkasını alma derim ben.R9 285 sadece powercoler var. Bana oyunlardaki performansı önemli akıcılığı önemli fps o kadar önemli değil akıcı olsun yeterli. Bu bağlamda hangisi daha iyi bir seçenek olur ?
Zaten FPS akıcık demektedir. PowerColor dandik diye düşünme AMD bazında çok iyi kartlar çıkaran bir firma.R9 285 sadece powercoler var. Bana oyunlardaki performansı önemli akıcılığı önemli fps o kadar önemli değil akıcı olsun yeterli. Bu bağlamda hangisi daha iyi bir seçenek olur ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.