FX 6350 sisteme ekran kartı önerisi

Madox

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Geçtiğimiz günlerde sanırım ekran kartını zorladığım için kartı yaktım. Ekranda yeşil lekeler oluştu. Yeni bir ekran kartı almam gerekiyor.

Sistem şu şekilde;
  • İşlemci : AMD FX X6 6350 Soket AM3+ 3,9GHz 14MB Önbellek
  • RAM : 8 GB DDR3
  • Ekran Kartı : Asus R7 265 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2(Yandı ya da hasar gördü ekranda lekeler oluştu)
  • Anakart : MSI 970 GAMING Amd 970 2133MHz(OC) DDR3 Soket AM3+ ATX Anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
Zorladım derken, overclocktan mı bahsediyorsunuz? DDU ile sürücü temizleyip yeniden kurmayı deneyin. Farklı bir monitörde ya da TV'de deneyin. Durum değişmezse o zaman yeni kart için arayışa girersiniz.
Ayrıca yeni kart alacaksanız, bütçe de belirtmelisiniz.

Zorladım derken, overclocktan mı bahsediyorsunuz? DDU ile sürücü temizleyip yeniden kurmayı deneyin. Farklı bir monitörde ya da TV'de deneyin. Durum değişmezse o zaman yeni kart için arayışa girersiniz.
Ayrıca yeni kart alacaksanız, bütçe de belirtmelisiniz.

Yok OC yapmadım hiç. 3-4 aydır kasayı temizlememiştim. Pazar günü 2-3 saat PUBG ve GTA 5 ikilisi oynadım hiç durmadan. Oynarken birden ekranda renkler gidip gelmeye başladı. Sonra ekran koyu bir yeşil renk alarak dondu. PC'yi restartladım ve ekranda yeşil kalın şeritler vardı. Sonra PC de açılmamaya başladı formatladım, format sonrası ekran kartı sürücüsünü güncellerken PC donup kalıyor, kapatıyor kendini.

Geçmiş olsun, yeni kart için bütçeniz nedir?

R9 280 eski bir kart. Bütçenizi belirtirseniz daha uygun ve güncel bir kart önerebiliriz.

R9 280 eski bir kart. Bütçenizi belirtirseniz daha uygun ve güncel bir kart önerebiliriz.

Ben şimdi idarelik bir kart arıyorum mayıs gibi yeni sistem toplayacağım o yüzden 4-5 ay beni götürecek maksimum 500 liralık bir kart istiyorum, yakın bir tanıdığımda R9 280 DUAL-X mevcut ondan almayı planlıyordum, 500w PSU yeterli midir sizce?

R9 280 alınmaz. GTX 1050 öneririm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı