Fx 6350 ve Asus R9 280 tabanlı sistem uyumlu mu?

west1905

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaslar, 2000 TL civarında biseyler toplamaya calıstım daha dogrusu Technopat forumundan toplayanlardan baktım biraz. Sizce bu sistemde uyumsuz bir parca var mı? Sistem uyumluysa almayı düsünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkür ederim.

aB03jO.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemdeki parçalar uyumludur.
Bu sistem için PSU'yu ayrı, kasayı ayrı almanıza gerek yok.
Corsair carbide 200R kasa size gayet yetecektir.

Bir de bütçeniz yeterse mutlaka bir SSD olsun.

Bütcem kısıtlı, en fazla 2070 TL civarı filan, o yüzden SSD alamıyorum simdilik.

Teşekkürler arkadaslar ilgilendiginiz icin, uyumsuzluk sorunu yok madem o zaman ben bunu toplatırım bilgisayarcıya. İlgilendiginiz icin teşekkürler. Sıvı soğutmanın olmaması bilgisayarı cok etkiler mi arkadaslar?

Teşekkürler arkadaslar ilgilendiginiz icin, uyumsuzluk sorunu yok madem o zaman ben bunu toplatırım bilgisayarcıya. İlgilendiginiz icin teşekkürler. Sıvı soğutmanın olmaması bilgisayarı cok etkiler mi arkadaslar?

Etkilemez. Birde ben işlemci için ayrı bir stok soğutucu almanızı öneririm.

Çok teşekkürler, ben bunu alıyorum o zaman eksik olan parcaları, sogutucu ve SSD. Param olunca alırım onları.

Fx6350'ye gerek yok Fx6300 tercih edilebilir. Ekran kartı olarak MSI GTX760 öneririm. Ramleride G-Skill Ripjaws 1866 Mhz ile değiştirirseniz daha uyumlu çalışır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı