FX 6350 ve R7 265 Sistem toplama

• Konuyu başlatan Hmadi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.425
Çok sesli çalışıyor. Yoksa illa ki soğutur 4000 5000 devirde dönerek. Bende de FX 6300 var, Xigmatek Loki II ile en fazla 55 civarı gördüm.

Şansa kalacak bir tarafı yok. Bakır borulu stok soğutucuları da var. Onlar bile gürültülü çünkü fanı küçük ve yüksek devirde dönüyor ve kafa ütülüyor.
Bak her şeye itiraz ederim ama ses konusuna itiraz edemem. Kulaklık takarken hiç bir şey duymuyorum ama kulaklığı çıkardığımda jeneratör sesi geliyor. Beni hiç etkilemiyor çünkü zaten masaüstündeyken ses olmuyor. Oyunlara girince de kulaklık takıyorum. :)

Oyun performansı çok kötü mü? Benim oyun testlerimi izlemenizi istiyorum lütfen.
Oyun performansı intele göre kötü. Testlerde i3 4130 FX 8320 den ya aynı ya da daha fazla FPS veriyor. Bunun nedeni içinde daha fazla transistör olması. İntel tercih etmemin 2. Sebebi i7 4790 a kadar upgrade seçeneği var. O anakartla ise en fazla FX 8370 takabilirsiniz. Oyun performansında i3-i5 seviyelerinde. Diğer bir neden güç tüketimi. Dert ettiğim şey ayda 3-4 TL değil PSU yu daha fazla kullanıyor. İleride ekran kartı takacağı zaman ucu ucuna kaybetmemesi için i3 önerdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye

Sürekli oynadığım sadece CS:GO için almıştım sistemimi, onda da 1080p'de 200-300 FPS alıyorum, bu bana yeter. Ha dediğin diğer kullanıcılar için doğru, onlar i3 tercih edebilirler. :)

GTA V, Far Cry 4 gibi oyunları da oynuyorum rahat rahat. Yani sıkıntı yok benim için. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı