FX 8150 alınır mı?

Dört_Kol

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 3060 Ventus 2X 12G OC - Lexar ARES 2x8GB 3600MHz DDR4 - MSI PRO H610ME - Intel Core i3 12100F - Dexim H238SG 180 Hz Fast IPS - Kingston NV2 1TB M2 SSD - Ajazz AJ159 Pro - E-Yooso Z87 - Rampage Mandly 7.1
Meslek
Öğrenci
İkinci el bulduğum sistemde FX 8150 işlemci var GHz'i bayağı yüksek hem de 8 çekirdekli ama girdiğim birkaç forumda kötü olduğu söyleniyor. Sizce alınabilir mi?

İkinci el bulduğum sistemde FX 8150 işlemci var GHz'i bayağı yüksek hem de 8 çekirdekli ama girdiğim birkaç forumda kötü olduğu söyleniyor. Sizce alınabilir mi?
Bende eskiden 8350 vardı gayet memnundum. Yalnız ileride işlemcini güncellemek istersen güncelleyemeyebilirsin. Çünkü takılı olduğu anakart maximum 9000 serisine kadar destekleyecektir. Sen yine de anakartın modelini yazarsan daha emin oluruz. RX570 ile kullanıyordum ve fazlasıyla besliyordu 8350. 8150 de çok fark yaratmaz. Ama biraz fazla ısınıyorlar, kule tipi soğutucu olsa daha iyi olur.

Bende eskiden 8350 vardı gayet memnundum. Yalnız ileride işlemcini güncellemek istersen güncelleyemeyebilirsin. Çünkü takılı olduğu anakart maximum 9000 serisine kadar destekleyecektir. Sen yine de anakartın modelini yazarsan daha emin oluruz. RX570 ile kullanıyordum ve fazlasıyla besliyordu 8350. 8150 de çok fark yaratmaz. Ama biraz fazla ısınıyorlar, kule tipi soğutucu olsa daha iyi olur.

Alırsam yükseltmeyi düşünmüyorum stok fan var çok ısınır mı?

Alırsam yükseltmeyi düşünmüyorum stok fan var çok ısınır mı?
Ben çift fanlı kule tipi soğutucuyla kullandığımda boşta 20 derece, yük altında ise max 60 derece oluyordu. Ama stok fanla ne olur bilemem. Stok fan iş görmeyebilir fakat güzel bir termal macun yenilemesi yapılırsa sıcaklık aşağıya çekilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı