Merhaba arkadaşlar. Stock fandan çok rahatsızım, aşırı ses yapıyor ve 2 yaprağının kırılması beni yeni bir işlemci soğutucusu almak zorunda bıraktı. İnternette çok araştırma yaptım sizlerinde önerilerini görmek isterim. Vatandan hafta sonu indiriminde internetten sipariş etmeyi düşünüyorum. Daha ucuza bulabileceğim bir yer varsa onuda önermenizi rica ediyorum
Konuyu inceledim hocam ellerinize sağlık. Vatanda hafta sonu heralde 88 liraya geliyor. Eskiden 70 küsurdu. Aynı fiyat aralığında güzel bir zalman veya cooler master bulamazsam büyük ihtimal contac 30 alıcam.
Ya eğer bütçeyi arttırırsan HYPER 212X veya EVO almak daha mantıklı olur. Çok fark yok aralarında.
Bütçe yoksa da hiç sıkıntı etme Contac 30 fazlasıyla yeterli bir soğutucu.
Bunların arasında bi seçim yapıcam. Collermasterin t4 dışındakiler hoşuma gitti ve contac 30 hoşuma gitti. Heralde aradaki farkı verip coller master alırım ama hangisini?
Ben de G-skil'in sniper modeli RAM var. Soğutucu 412S ve fan RAM'lere deyiyor. Eğer Ripjaws varsa garanti RAM ve Fan sevişir. Onları da hesaba katmak gerekiyor.
Ben de G-skil'in sniper modeli RAM var. Soğutucu 412S ve fan RAM'lere deyiyor. Eğer Ripjaws varsa garanti RAM ve Fan sevişir. Onları da hesaba katmak gerekiyor.
Bende 2x4gb corsair xms3 düşük profil ram var. Heralde pek etkilemez ama ben coller masterin serilerine takıldım. 212 evo, 412s ve 212x in fiyatları aynı, t4 ün fiyatı ise 30 lira daha düşük. Bu fiyatı aynı olanlardan hangisi daha iyidir acaba?