FX 8150 CPU Soğutucusu Önerisi

Emre Yeşilyurt

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Stock fandan çok rahatsızım, aşırı ses yapıyor ve 2 yaprağının kırılması beni yeni bir işlemci soğutucusu almak zorunda bıraktı. İnternette çok araştırma yaptım sizlerinde önerilerini görmek isterim. Vatandan hafta sonu indiriminde internetten sipariş etmeyi düşünüyorum. Daha ucuza bulabileceğim bir yer varsa onuda önermenizi rica ediyorum :)

Düşündüğüm Modeller:

Thermaltake Contac 30 (Bunu baya beğendim.)
Cooler Master Hyper T4
Cooler Master Hyper T612S
Akasa Venom AK-CCx-4002hp
Zalman CNPS5X

Ya eğer bütçeyi arttırırsan HYPER 212X veya EVO almak daha mantıklı olur. Çok fark yok aralarında.
Bütçe yoksa da hiç sıkıntı etme Contac 30 fazlasıyla yeterli bir soğutucu.

OC falan yapmıyorsan ki concac 30 o işi de görüyor, al gitsin. PCkurdu kullanıyor hiç şikayet ettiğini görmedim.
O.C ile uğraşmayacağım bende öyle düşünüyorum.

Yani, yanında gelen termal macunundan da memnun kaldım. Alırsan pişman olmayacaksın.

Coller Master T4, HYPER 412S, HYPER 212 EVO, HYPER 212X.
Thermaltake Contac 30 ve
Zalman CNPS5X

Bunların arasında bi seçim yapıcam. Collermasterin t4 dışındakiler hoşuma gitti ve contac 30 hoşuma gitti. Heralde aradaki farkı verip coller master alırım ama hangisini?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de G-skil'in sniper modeli RAM var. Soğutucu 412S ve fan RAM'lere deyiyor. Eğer Ripjaws varsa garanti RAM ve Fan sevişir. Onları da hesaba katmak gerekiyor.

Bende 2x4gb corsair xms3 düşük profil ram var. Heralde pek etkilemez ama ben coller masterin serilerine takıldım. 212 evo, 412s ve 212x in fiyatları aynı, t4 ün fiyatı ise 30 lira daha düşük. Bu fiyatı aynı olanlardan hangisi daha iyidir acaba?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı