FX 8300 ASRock N68C GS FX desteği

QaDRaj

Centipat
Daha fazla  
Anakartımı değiştirmek istemiyorum. Anakartım N68C GS FX ve Aliexpress'ten FX 8300 alsam destekler mi? Resmi sitesinde yazmıyor, fakat bazı sitelerde desteklendiği söyleniyor. Kullanan var mı?

Üreticiye göre uyumlu değildir. Buradan bakınca FX 8300 yazmıyor. Fakat ben yıllarca ona benzer anakartta 125W FX 8120 kullandım, ve bu tarz listede yoktu o işlemci, ayrıca 125W'tı. Hatta ve hatta güç kaynağı da Powerboost'tu. :p Allah'a emanet çalışıyordu benim sistem. :)

Üreticiye göre uyumlu değildir. Buradan bakınca FX 8300 yazmıyor. Fakat ben yıllarca ona benzer anakartta 125W FX 8120 kullandım, ve bu tarz listede yoktu o işlemci, ayrıca 125W'tı. Hatta ve hatta güç kaynağı da Powerboost'tu. :p Allah'a emanet çalışıyordu benim sistem. :)
Peki anakartın cpu desteği 95W mıydı ?

Kardeş internette testleri var biraz araştırırsan fx 8350 bile çalıştıran var. Ama chipset resmi olarak desteklemediği için takınca ısılarına dikkat et hatta fanlı kuzey köprü soğutucusu al, çünkü aynı anakart bende de var fx 6100 takıyorum. Chipset fazla ısınıyor. Aliexpress ten güzel bir chipset ve mosfet soğutucusu alırsan stabil oynatırım hatta oc bile yaparsın.

Kardeş internette testleri var biraz araştırırsan fx 8350 bile çalıştıran var. Ama chipset resmi olarak desteklemediği için takınca ısılarına dikkat et hatta fanlı kuzey köprü soğutucusu al, çünkü aynı anakart bende de var fx 6100 takıyorum. Chipset fazla ısınıyor. Aliexpress ten güzel bir chipset ve mosfet soğutucusu alırsan stabil oynatırım hatta oc bile yaparsın.
Hocam anakart kenarda yatıyor şu an... N68-VS3 FX benim anakart. FX 8120 ile gayet iyi çalışıyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı