FX 8300 - GTX 750Ti Sistem Upgrade

Rit4K

Kilopat
Katılım
29 Haziran 2016
Mesajlar
77
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, öncelikle sistemimin şu anki halini belirteyim ;

  • FX 8300
  • GTX 750Ti
  • 500 Wat Xigmatek PSU
  • 8 GB DDR3 RAM
Şimdi öncelikle AAA oyunları 30-40 FPS'de oynamaktan bıktım diyebilirim. Ayrıca Youtube için video kaydı ve o videoyu işlemek için Adobe Premiere Pro kullanacağımı da belirtmek istiyorum. MSI After Burner ile verileri kontrol ettiğimde ise işlemci kullanımının %80 civarı olduğu görmekteyim. Bazı noktalarda daha da üstüne çıkabiliyor. Buda video kaydına başladığım zaman daha da büyük sorunlar yaşatabiliyor. 3500 TL bütçe ile sistemimi upgrade etmeyi düşünüyorum. Sizde nasıl bir parça değişimi yapmalıyım ? Fotoğrafta belirttiğim gibi yapmayı düşünüyorum. Bazı arkadaşlar eminim skylake işlemci almamı önereceklerdir. O zaman da RAM'leri de DDR4'e yükseltmem gerekir. Yeni sistem almış gibi olmak istemiyorum da :)
 

Dosya Ekleri

  • Sistemim.png
    Sistemim.png
    29,7 KB · Görüntüleme: 221
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı işlemciyi kullanıyorum. Yaşadığın sorunun işlemciden kaynaklandığına emin misin? Ben daha hiç 80 90 lara çıktığını görmedim işlemcinin. Seni dizginleyen başka bi sorun olabilir bence. Ekran kartının limiti o kadar fps dir belkide. Bence sağlam bi araştır. Ekran kartı değişimi önceliğin olsun bence
 
İşlemcinin limiti bu gibi geliyor bana, ayrıca dediğim gibi video kaydı ve işlemesi yapmayı da düşünüyorum. FX 8300 yeterli olmayacaktır herhalde. Zaten anakartım OC. yapmaya müsait değil.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı