FX 8300 işlemci tamir olur mu?

Bilmiyorum bu konularda bence servise gitmesi daha mantıklı olur herhangi bir bilgisayarcı yerine.
malatyada teknik servisi varmı kı amd nın
AMD değil mi gerçi bilmiyorum tam nasıl olduğunu.
olmadı en kötu bı tanıdık bılgısayarcı var ona gıderım bı baksın
Yanılmıyorsam tamir edilebilir ama sizin yapacağınız işlem değil çevrenizdeki tanıdık bilgisiyarcınıza götürün.
işlemci çalısıyor sadece 1 pin yuzunden pc donuyor yada kıtlenıyor hatda 2 saat aralıksız oyun dahi oynadım sorun olmadıydı ama sonra kendını resetlıyodu

malatyada teknik servisi varmı kı amd nın

olmadı en kötu bı tanıdık bılgısayarcı var ona gıderım bı baksın

işlemci çalısıyor sadece 1 pin yuzunden pc donuyor yada kıtlenıyor hatda 2 saat aralıksız oyun dahi oynadım sorun olmadıydı ama sonra kendını resetlıyodu
Hocam işlem zaten çok zor değil sadece o pini yerinden çıkartıp yeni pin lehim yapacak isterseniz ama yetkili servislerin yerini araştırabilirim.

Bir dakika? İşlemci bacağını çıkarıp lehim yapmak mı? Şaka mı bu? Trollüyor musun ne yapıyorsun?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu çok riskli bir şey. Yeterli donanımı ve tecrübesi olmayan biri o işlemciyi bozar. Sakın kendi başına böyle bir şey yapma.

İşlemci pinleri altın olduğu için yanacağını sanmıyorum. Arkasındaki devrelerden biri yanmış olabilir.
konu actim onaylanmadi qma konudan buraya kopyala yapistir yapcam kusura bakma
PC'ye takinca CoD warzon ve CS:GO gibi oyunlarda hiçbir sorun yokken.
YouTube'da bir video açınca donuyor PC kendini kitliyor fare klavye isiklari sönüyor veyatda Discord'ya da farkli bir uygulamayi kullanmak istediginde yapiyor.
Reset atmak zorun da kalıyorum eski islemcim FX 4100 takinca hiçbir problem yok.
DPC_WATCHDOG_VIOLATION bir de bu hatayi aliyorum yeni işlemci takinca.
Sizce sorun ne olabilir benim atladigim bir yermi var yoksa işlemci bozuk mu?
Sistem ozellikleri.
ASUS M5A78L-M LX3.
6 GB RAM.
500W 85 Plus serfikali guc kaynagi.
İşlemci sicaklik degerleri 46 ila 50 derece arasi oyuna girince Max 68 derece yi goruyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı