M morose44 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 141 Yer MALATYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek YAZILIM,PROGRAMLAMA,DONANIM 13 Temmuz 2021 #21 matrax33 dedi: Mavi ekran hatası alıyorsan minidump dosyalarını sosyalde paylaş yardımcı olan birileri çıkar. Yazılımsal da olabilir sorununuz. Genişletmek için tıkla... mavi ekran hatadini bikere aldm genelde kitleniyor yada donuyor pc yinede dosyalari atim ben buraya bide bisey daha var pc ilk acildiginda dıt sesi 1 defa geliyor sorun olmadigini belirten ses matrax33 dedi: Mavi ekran hatası alıyorsan minidump dosyalarını sosyalde paylaş yardımcı olan birileri çıkar. Yazılımsal da olabilir sorununuz. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 13 Temmuz 2021
matrax33 dedi: Mavi ekran hatası alıyorsan minidump dosyalarını sosyalde paylaş yardımcı olan birileri çıkar. Yazılımsal da olabilir sorununuz. Genişletmek için tıkla... mavi ekran hatadini bikere aldm genelde kitleniyor yada donuyor pc yinede dosyalari atim ben buraya bide bisey daha var pc ilk acildiginda dıt sesi 1 defa geliyor sorun olmadigini belirten ses matrax33 dedi: Mavi ekran hatası alıyorsan minidump dosyalarını sosyalde paylaş yardımcı olan birileri çıkar. Yazılımsal da olabilir sorununuz. Genişletmek için tıkla...