@540312 dene
Ben yakmadım işte aramızdaki fark bu, direk en yüksek voltajı ve en yüksek frekansı vermiyoruz bizde, dalga geçeceğine doğru düzgün konuşsan atar yapmam zaten
@540312 dene
Ben yakmadım işte aramızdaki fark bu, direk en yüksek voltajı ve en yüksek frekansı vermiyoruz bizde, dalga geçeceğine doğru düzgün konuşsan atar yapmam zaten
Direk yanar demiyorum zaten, sıcaklık değerleri sıkıntılı, +0.36v geçtiğim anda 20 dereceden 80 dereceye fırlıyor anında, daha uzun süre açık tutsam yanar büyük ihtimalleİşlemci yanmaz en kötü PC açılmaz daha sonra ayarlar otomatik resetlenir. Sen yap bakalım testi biz görelim başarını.
Usta arkada neden prezervatif var
Teklisi de gayet iyi.Direk yanar demiyorum zaten, sıcaklık değerleri sıkıntılı, +0.36v geçtiğim anda 20 dereceden 80 dereceye fırlıyor anında, daha uzun süre açık tutsam yanar büyük ihtimalle
Usta arkada neden prezervatif varneyse, xeon sistem, severim ama tek çekirdekte kötüler çoğunlukla, bu yüzden oyun performansları kısmen düşük
çoklu performansına göre düşük demiştim zatenTeklisi de gayet iyi.
Direk yanar demiyorum zaten, sıcaklık değerleri sıkıntılı, +0.36v geçtiğim anda 20 dereceden 80 dereceye fırlıyor anında, daha uzun süre açık tutsam yanar büyük ihtimalle.
Usta arkada neden prezervatif varneyse, Xeon sistem, severim ama tek çekirdekte kötüler çoğunlukla, bu yüzden oyun performansları kısmen düşük.
Hocam biraz iddalı bir çıkış olmuş ama evet hatta R5 5500 den daha güçlü, 5600 ile eşit sayılabilir, ama oyun performansı önemli benim için, o konuda baya zayıf kalıyor FX ve Xeon işlemciler :_(Tüm Xeon'lar bir değil bilmeden yorum yapmayalım. Adamdaki işlemci Ryzen'in 3000 serisini aratmaz.
Bak bakalım kaç GHZ yazıyorTeklisi de gayet iyi.
Bak bakalım kaç GHZ yazıyorTeklisi de gayet iyi.
İşlemci yanmaz en kötü PC açılmaz daha sonra ayarlar otomatik resetlenir. Sen yap bakalım testi biz görelim başarını.
İşlemci yanmaz en kötü PC açılmaz daha sonra ayarlar otomatik resetlenir. Sen yap bakalım testi biz görelim başarını.
Helal olsun arkadaş yapmış usta.CPU-Z ve Cinebench bekliyorum.![]()
İmkansız.Helal olsun arkadaş yapmış usta.
Hocam galiba FX işlemcilerin muazzam overclock performansından haberiniz yok, mesela bir adam FX 8350 yi 8.3 GHZ e çıkartıyor 360mm sıvı soğutma ile, bende o kadar abartmadım ama 6.3 stabil yaptım, bilgisayarda şuan İnternet yok wifi adaptörü sipariş ettim yarın veya sonraki gün gelir o zaman size testleri atarım, iyi akşamlar.İmkansız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.