FX 8300 overclock yapma

İşlemci yanmaz en kötü PC açılmaz daha sonra ayarlar otomatik resetlenir. Sen yap bakalım testi biz görelim başarını.
Direk yanar demiyorum zaten, sıcaklık değerleri sıkıntılı, +0.36v geçtiğim anda 20 dereceden 80 dereceye fırlıyor anında, daha uzun süre açık tutsam yanar büyük ihtimalle

birader DDR3'ün en tepe sistemini kullanıyorum zaten.
Eki Görüntüle 1670841
Usta arkada neden prezervatif var neyse, xeon sistem, severim ama tek çekirdekte kötüler çoğunlukla, bu yüzden oyun performansları kısmen düşük

Teklisi de gayet iyi.

Tüm Xeon'lar bir değil bilmeden yorum yapmayalım. Adamdaki işlemci Ryzen'in 3000 serisini aratmaz.

Tüm Xeon'lar bir değil bilmeden yorum yapmayalım. Adamdaki işlemci Ryzen'in 3000 serisini aratmaz.
Hocam biraz iddalı bir çıkış olmuş ama evet hatta R5 5500 den daha güçlü, 5600 ile eşit sayılabilir, ama oyun performansı önemli benim için, o konuda baya zayıf kalıyor FX ve Xeon işlemciler :_(

Teklisi de gayet iyi.
Bak bakalım kaç GHZ yazıyor

Teklisi de gayet iyi.
Bak bakalım kaç GHZ yazıyor

İşlemci yanmaz en kötü PC açılmaz daha sonra ayarlar otomatik resetlenir. Sen yap bakalım testi biz görelim başarını.

Dosya Ekleri

• IMG_20230216_190918.jpg
    155,1 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20230216_190918.jpg
    155,1 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
Hocam galiba FX işlemcilerin muazzam overclock performansından haberiniz yok, mesela bir adam FX 8350 yi 8.3 GHZ e çıkartıyor 360mm sıvı soğutma ile, bende o kadar abartmadım ama 6.3 stabil yaptım, bilgisayarda şuan İnternet yok wifi adaptörü sipariş ettim yarın veya sonraki gün gelir o zaman size testleri atarım, iyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…