FX 8300 Sistem Toplama

ismail arslan

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler Technopat Ailesi. Ben dün bir sistem topladım.

• AMD FX 8300 3.30 GHz
  • Gskill 8 GB 1600 MHz DDR3
  • MSİ 970a G43
  • Asus AMD R7 250 O.C 128 bit ekran kartı

Sizce nasıldır? Oyunlarda performans konusunda ya da topladığım bileşenler hakkında bilgisi olan varsa cevap verebilirse çok memnun olurum.

NOT: RAM'i ve Ekran kartını ileride yükselteceğim. RAM 16 GB olacak. Ekran kartını MSİ GTX 960 almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gayet mantığı var,ne için kullanılacağı göre değişir.
Oyun için yeterli olacaktır,her teknolojiyi dakikası dakikasına takip etme şansımız olmayabilir,şahsen intel e2200 işlemciyi şu zamana kadar kullandım.

Ddr2 bile şu zamanda bile iş görüyor,witcher 3 'ü biraz kasıntıyla da olsa bitirdim,hayırlı olsun sisteminiz amd güzel bir tercihtir,genelde kullanmayanlar olumsuz yorum yapar.

Şöyle anlatayım arkadaş belki parçaları piyasa fiyatının altında almıştır.
Yada alacağı performans onu mutlu edecektir,elbette fikriniz yeni ve daha iyi olmasına yönelik hakkınız da var.

Ama orta da dolar kuru gibi bir canavar var ve gelecek zen mimarisi almayı düşünen insanların bütçesini aşıyor olabilir.

Kullanım amacına uygun bir işlemci şahsen bir sorununu görmedim,elbette daha iyileri vardır tabi.

Evet ancak FX serisi özellikle performans ve güç tüketimi konusunda -yıllanmış olması sebebiyle- kullanıcıları memnun etmeyen bir seri. FX-6300 kullanıcısı olarak söylüyorum bunu elbette. İkincisi, R7 250 gibi giriş seviyesi bir kart ile de yeterli oyun performansı elde edilemeyecektir. Bizim söylemek istediğimiz ise aynı fiyata daha iyilerinin alınabileceği. Ha ucuza aldıysa hayırlı olsun. Umarız memnun kalır. Ancak yeni sistem toplayacak ise, ya da sistem toplamadan önce araştırma yapan arkadaşlarımız bu konuyu görür ise de yanlış bilgilenmesinler. :)

Ben biraz tutucuyum,bu konuda oyun odaklı fazla düşünmüyorum bilgisayar komple bir sistem olduğu için,işlemci ve ram eğer full hd üstü bir grafik beklentiniz yoksa yeterli olacaktır.

Üstü bir beklentiniz varsa ozaman giriş seviyesine skylake dahi işinizi görmez.

Ekran kartı tercihi bu konuda daha önemli ve hayati :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı