FX 8300 sisteme RX 580 takmak

utku64

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben Playstation 4’ümü satıp RX 580 almayı düşünüyorum. Sizce uyumluluk sorunu olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim. Sistemim şu şekilde:
Sistem:
  • Ekran Kartı: Asus AMD Radeon R7 370 2GB 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı (STRIX-R7370-DC2OC-2GD5-GAMING)
  • İşlemci: AMD FX X8 8300 Soket AM3+ 3.3GHz 16MB Önbellek 95W 32nm İşlemci
  • RAM: CORSAIR 8×2GB Vengeance DDR3 1600MHz
  • Depolama: 1TB HDD
  • İşletim Sistemi: Windows 10
  • Anakart: Asus M5A78L-M LX3

Son düzenleyen: Moderatör:
Playstation 4'ünü satma. İleride çok güzel PS özel oyunlar çıkacak. Pişman olacaksın sonra. Zaten şu an ki sistemin fena değil güncel oyunları açıyordur. Bana kalırsa RX 580'i almayı boşver. Bu sistem zaten DDR3. Elbet değiştirmek isteyeceksin DDR4 ile daha fazla masrafa girmek yerine kalsın sistemin böyle PS4 satmak pişmanlıktır.

Neredeyse 1 senedir açmıyorum cihazı ondan dolayı böyle bir karar verdim. Uyumluluk nasıl olur sizce benim sisteme?

Neredeyse 1 senedir açmıyorum cihazı ondan dolayı böyle bir karar verdim. Uyumluluk nasıl olur sizce benim sisteme?
Anakartında uyumlu PCI-E varsa takarsın. Darboğaz sorusuna gelirsek tam bilmiyorum ama çok olacağını sanmıyorum. Bu arada Playstation 4'ü kaç TL'ye satmayı planlıyorsun bir arkadaşım almayı planlıyorda. İşini garantiye almak istiyorsan RX 480 alabilirsin 580 yerine. CPU-Z programıyla mainboard kısmına gel ve alt taraflarda 3.0 yazıyorsa takabilirsin.

Playstation 4’ü satmaktan vazgeçtim dediklerinizden sonra düşününce

Pişmanlık falan değildir ben satıp Euro'ya çevirmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…