FX 8300 Sistemin Güncelleme Sonrası PUBG'de Düşük FPS Sorunu

Kara Mustafa

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PUBG'de FPS'im 22 hazirandaki güncellemeden önce 50-60 FPS'ydi çok düşük ayarlarda. Güncellemeden sonra FPS 100'e kadar çıkıp sonra 15'e 20'ye iniyor ama bu sürekli oluyor bazen çatışmaya giriyorum, adama sıkmak için FPS'in çıkmasını bekliyorum ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz?
Gerekliyse sistem özelliklerim;
  • 16 GB RAM
  • Asus R7 370 ekran kartı
  • AMD FX 8300 3.30 GHz işlemci
  • Asus M5A78L-M LX3V anakart

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    131,6 KB · Görüntüleme: 113
Şöyle bir SS atayım size anladığım şeyler değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu kastetmiştim hocam. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu kastetmiştim hocam. :)

Teşekkür ederim :)
GPU Sıcaklığı: 70 C
GPU Kullanımı: %71
FPS: Ortalama 45-60 arası ama bazen 80-90 oluyor bazense 15-20ye düşüyor
CPU Sıcaklığı: 77 C
CPU Kullanımı: %43

Teşekkür ederim :)
GPU Sıcaklığı: 70 C
GPU Kullanımı: %71
FPS: Ortalama 45-60 arası ama bazen 80-90 oluyor bazense 15-20ye düşüyor
CPU Sıcaklığı: 77 C
CPU Kullanımı: %43
Hocam CPU (islemci) sicakliginiz cok yuksek 70 i gecmemesi lazim. Bilgisayariniz ne zamandir temizlemediniz ? Termal macunu en son ne zaman degisti ? Kasanizda ekran karti ve islemci fani haric kac adet fan var ? Fotografta goruldugu gibi AMD bu islemci icin maximum sicakliga 70 derece demis.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20180627-021101_Chrome.jpg
    Screenshot_20180627-021101_Chrome.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 89
Hocam CPU (islemci) sicakliginiz cok yuksek 70 i gecmemesi lazim. Bilgisayariniz ne zamandir temizlemediniz ? Termal macunu en son ne zaman degisti ? Kasanizda ekran karti ve islemci fani haric kac adet fan var ? Fotografta goruldugu gibi AMD bu islemci icin maximum sicakliga 70 derece demis.
Dedikleriniz hariç 1 fan var.En son 1.5 ay önce falan temizletip termal macunu yenilettim.
Dedikleriniz hariç 1 fan var.En son 1.5 ay önce falan temizletip termal macunu yenilettim.
2 de olabilir:D

2 de olabilir:D
Hocam 1 fan çok az. :) En az 1 tane daha ekleyin. Fanlar ucuzdur zaten ışıklı falan gerek yok derseniz 15 tl ye bulabilirsiniz. Kasanızı bi temizleyip macun yenilemesi yapınız. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı